به گزارش جام جم آنلاین ،علی معتمدیپور گفت: پس از تصمیم ستاد تنظیم بازار و شورای قیمتگذاری گوشت قرمز، قیمت کاهش یافت و این امر موجب مقاومت عوامل کشتار و صنف قصابان در ارائه خدمات به مردم شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت گوشت گوسفند (میش) هر کیلوگرم ۳۵۰ هزار تومان، بزغاله ۴۱۰، بره و گوساله ۴۳۵، بز ۳۴۰ و قیمت کله پاچه پاک شده آماده طبخ نیز ۳۳۰ هزار تومان نرخ گذاری شده است.
معتمدیپور اضافه کرد: این سازمان تلاش کرد، بین منافع مصرفکننده و تولیدکننده و عوامل بازار تعادلی منطقی ایجاد کند و در یک سال اخیر آرامش نسبی خوبی بر بازار حاکم بود اما ماهیت بازار این فراز و فرودها را دارد و مسئولان اقتصادی استان در راستای حمایت از مصرفکننده، قیمت جدید گوشت را مصوب و اعلام کردند.
وی بیان کرد: ما درک میکنیم که صنف قصابان موافق کاهش قیمت گوشت قرمز نیستند اما قدرت خرید مردم هم مهم است و نباید فراموش کنیم که فصل الخطاب ما قانون و تصمیمات قانونی است و نباید در این شرایط حساس، اقدامی در جهت اخلال در نظم اقتصادی انجام شود.
معتمدیپور گفت: قیمت گوشت قرمز مصوب شده و انتظار ما از صنف قصابان و دیگر عوامل مرتبط با تامین گوشت قرمز مورد نیاز مردم این است که با تبعیت از تصمیمات قانونی و با حفظ نظم اقتصادی، خواستههای خود را از مجاری قانونی پیگیری کنند و به فعالیت خود در زمینه فروش گوشت قرمز ادامه دهند و مطمئن باشند که جهاد کشاورزی از همه ظرفیتهای قانونی برای تامین منافع همه حلقههای بههم پیوستهی بازار از جمله صنف قصابان استفاده خواهد کرد.
وی گفت: مسئولیت فعالیت نکردن صنف قصابان با خود آنها است و قطعا نهادهای مربوطه پیگیریهای لازم را انجام میدهند اما جهاد کشاورزی در حال بررسی راهکارهایی است که حتی در صورت فعالیت نکردن قصابان در شهر یاسوج، گوشت مورد نیاز مردم را از طریق مباشران امین تامین و توزیع کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت مرغ هم گفت: روز گذشته قیمت گوشت مرغ افزایش داشته و این افزایش مجوز قانونی نداشته و به همین دلیل در برخی نقاط شهر با کمبود این کالا مواجه بودیم اما از دیشب کشتار مرغ انجام شد و مشکلی از بابت تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد.
وی گفت: قیمت مرغ تابع عوامل متعددی است و مهمترین دلیل آن وابستگی استان به استانهای همجوار هم از لحاظ تامین و هم قیمت است اما جهاد کشاورزی برای رفع ریشهای این مشکلات تدابیری از جمله تکمیل زنجیرههای تولید گوشت مرغ و احیای واحدهای راکد را در دستور کار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: این مسائل باید در یک فضای تعاملی و کارشناسی حل شوند و راهحل آن اقدام دستهجمعی و گروکشی نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: