پیگیری پرونده تعطیلی بیمارستان ها در خراسان جنوبی یک روز پس از بازگشایی

امروز افتتاح می کنیم ، فردا تعطیل

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف گفت:

بیمارستان نوساز خوسف در مرحله جذب نیروی انسانی است

۴۴ نیرو برای بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهرستان جذب شدند و پزشکان متخصص نیز ۲ روز در هفته پذیرای بیماران خواهند بود.
کد خبر: ۱۴۳۳۱۱۱

 به گزارش جام جم آنلاین ،در آزمون استخدامی اخیر ۴۴ نفر برای بیمارستان حضرت قائم (عج) شهرستان خوسف پذیرفته شدند که تا ۲ ماه آینده شروع به کار می‌کنند.

وی گفت: این نیروها در بخش‌های پرستاری، پزشک عمومی، داروساز، اداری مالی، مامایی، اتاق عمل، هوشبری و آزمایشگاه فعالیت خواهند کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوسف بیان کرد: همچنین متخصصان داخلی، قلب و زنان ۲ روز در هفته پذیرای بیماران در این بیمارستان هستند که برنامه حضور آنان در روزهای آینده و پس از قطعی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.

وی افزود: متوسط آمار مراجعان و بیماران از زمان شروع به کار اورژانس بیمارستان روزانه ۱۰۰ نفر است.

احمدی گفت: عملیات اجرایی بیمارستان ۳۲ تختخوابی حضرت قائم (عج) شهرستان خوسف از حدود ۱۰ سال قبل شروع شد و با تکمیل آن در ۲ سال اخیر، نیمه مهر امسال بخش اورژانس بیمارستان به بهره‌برداری رسید.

وی اظهار داشت: تاکنون بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال برای ساخت این بیمارستان هزینه شده و امید است تا پایان امسال بهره‌برداری کامل از همه بخش‌های آن محقق شود.

پروژه بیمارستان خوسف از سال ۱۳۹۲ شروع شد و عملیات ساختمانی آن وقفه طولانی مدت داشت تا اینکه با پیگیری‌هایی که در دولت سیزدهم انجام شد، این پروژه نیمه تمام تکمیل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مهر امسال در بازدید از این بیمارستان گفت: ساخت بیمارستان خوسف که از سال ۱۳۹۲ شروع شد، ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در مدت ۲۲ ماه از دولت سیزدهم به اتمام امور ساختمانی رسید که نگاه ویژه دولت مردمی سیزدهم را به مردم مناطق محروم می‌رساند.

سید محمد موسوی میرزایی افزود: تجهیزات بیمارستان به طور کامل تهیه شده است و در آینده نزدیک که پزشکان متخصص استان توزیع شوند در اولین گام یک سهمیه پزشک متخصص داخلی به این بیمارستان اختصاص می‌یابد.

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی را زیر پوشش دارد و مرکز شهرستان خوسف در ۳۵ کیلومتری بیرجند است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها