به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، رییس دانشگاه در آیین بهره برداری از این بخش گفت: به منظور بازسازی این مرکز، حدود هشت میلیارد تومان توسط خیر آقای حاج حسین دیهیمی و فرزند ایشان مهندس رضا دیهیمی هزینه شده است که شامل فضاهای های آموزش، پذیرش، ریکاوری، اتاق فرمان و سالن استقرار دستگاه می باشد.
وی افزود: این مرکز خیرسازبا زیر بنای۴۰۰ مترمربع، دومین مرکز سی تی آنژیوگرافی قلب استان بعد از بیمارستان افشار می باشد.
وی اظهار داشت: دستگاه ۱۲۸ اسلایس سی تی آنژیو گرافی قلب با برند فیلیپس،هم از محل وام مرحله دوم بانک جهانی به بیمارستان شهید صدوقی یزد اختصاص یافته است.
وی خاطر نشان کرد: در بازدید سازمان بهداشت جهانی و بانک جهانی از بیمارستان شهید صدوقی و به پاس ارائه خدمات درمانی در ایام کرونا به بیماران، این دستگاه به بیمارستان اختصاص یافت.
وی همچنین از راه انداری پت اسکن بیمارستان به همت خیر مرحوم دکتر اویسی در چند ماه آینده خبر داد.
رییس دانشگاه در ادامه افزود: بیش از 40 درصد مراجعه کنندگان به بیمارستان شهید صدوقی،غیر بومی و از استان های همجوار هرمزگان،سیستان و بلوچستان،خراسان،فارس و خوزستان هستند.
دکتر هاشمی باجگانی اظهار داشت: خوشنامی جامعه سلامت استان به دلیل ذات مهربان،قانع و صبورمردمان این دیار، پزشکان و پرسنل حاذق و دلسوزو همچنین وجود خیرین و نیکوکارانی است که پیوسته درکنار جامعه سلامت هستند.
بیمارستان شهید صدوقی یزد به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی،درمانی جنوب و جنوب شرق کشور از سال 1380 تاسیس و با 220 تخت شروع به کار کرد و در حال حاضر با 525 تخت خدمات متعدد تخصصی و فوق تحصصی به مراجعان ارائه می کند.
تاکنون بیش از 50 طرح توسعه خیری در این مرکز آموزشی- درمانی انجام شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت