اصغر نقی‌زاده، بازیگر مجموعه «زیرخاکی» در گفت‌وگو با «جام‌جم»:

هنرمند ایرانی؛ شریک غم فلسطین است

جنایات ضدانسانی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم غزه و فلسطین محدود به این چند روز نیست و چند دهه است که این ظلم به مردم فلسطین روا می‌شود، اما از زمان عملیات طوفان‌الاقصی که رژیم‌صهیونیستی جنایات بسیاری را در غزه مرتکب شد و کشتار زنان و بچه‌های بی‌دفاع و مظلوم در بیمارستان غزه به گوش جهان رسید، هنرمندان و چهره‌های بسیاری به این جنایات واکنش نشان دادند و در صفحه‌های خود در فضای مجازی درحمایت از مردم غزه دل‌نوشته‌هایی را منتشر کردند.
کد خبر: ۱۴۲۸۲۴۲
نویسنده صدف تهرانی - گروه رسانه

 
از این رو هنرمندان دغدغه‌مند در این مدت وارد میدان شده‌اند و بارها حمایت خود را از مردم غزه از تریبون‌های مختلف اعلام کردند. به‌طورقطع، این اعلام حمایت هنرمندان، می‌تواند برای مردم غزه دلگرمی باشد که بدانند تنها نیستند. از طرفی مردم غزه و حماس در این مدت نقطه اتصال هنرمندانی با عقاید و طیف‌های مختلف شده‌اند.
   
دغدغه هنرمندان
در این میان اصغر نقی‌زاده، بازیگر نام‌‌آشنای فیلم‌ها و سریال‌های دفاع‌مقدس حضور دارد و برای مخاطبان چهره شناخته‌شده‌ای است و این روزها مشغول بازی در فصل چهارم مجموعه «زیرخاکی» است تا مخاطبان در ماه رمضان به تماشای این سریال بنشینند، وی در گفت‌وگویی تازه با جام‌جم با اشاره به تاثیر حمایت هنرمندان از مردم غزه بیان می‌کند: هنرمندان دغدغه‌مند ایران شریک درد و غم مردم غزه هستند و به‌شدت این جنایات را محکوم می‌کنند و شما هم در فضای مجازی بارها این نکته را حتما دیده‌اید. با‌این‌حال به نظر من هنرمندان باید همان کاری را انجام دهند که صداوسیما انجام می‌دهد. یعنی حمایت‌شان را از مردم غزه اعلام کنند و هر کاری که از دست‌شان برمی‌آید انجام دهند. البته هنرمندان صرفا می‌توانند با هنرشان هرآنچه که در این زمینه دارند انجام دهند. 
   
تحلیل‌های کارشناسی
وی در ادامه درباره پوشش رسانه‌ای صداوسیما در این زمینه و در این مدت هم می‌افزاید: فکر می‌کنم در این زمینه صداوسیما تمام تلاشش را کرده است و با توجه به امکاناتی که دارد، توانسته در این زمینه تاثیرگذار باشد و به رسالت خود عمل کند. آن هم با ساخت برنامه‌ها، پوشش اخبار و تحلیل‌های کارشناسی که در برنامه‌هایی مرتبط با این موضوع داشته است توانسته ذهن مخاطبان را با حقایق آشنا کند. گرچه من معتقدم مردم خودشان باهوش هستند و متوجه می‌شوند که شبکه‌های معاند همه چیز را وارونه نشان می‌دهند.
   
حرف‌های دروغ رسانه‌های معاند
نقی‌زاده درباره پوشش رسانه‌ای شبکه‌های فارسی‌زبان معاند و جابه‌جایی ظالم و مظلوم و وارونه نشان‌دادن اخبار و وقایع جنگ توضیح می‌دهد: به‌هر‌حال این رسانه‌ها هدف و کارشان مشخص است و مردم هم متوجه این اتفاق هستند و می‌دانند حرف‌های آنان دروغ است و دارند از قدرت رسانه‌ای که در اختیار دارند استفاده می‌کنند. 
   
مردم هوشمند ایران
معتقدم مردم ما بسیار هوشمند هستند و می‌توانند دروغ را از حقیقت تشخیص دهند. کار شبکه‌های فارسی‌زبان معاند همین است که از رژیم‌صهیونیستی بگویند و از آنها دفاع کنند. وظیفه صداوسیما هم این است که از مظلومیت مردم غزه بگوید. بنابراین در این میان هر رسانه‌ای با توجه به رسالتی که دارد کار خود را انجام‌می‌دهد. 
   
کشتار انسان‌های بی‌گناه
این بازیگر درباره دیدن تصاویر جنایات رژیم‌صهیونیستی هم عنوان می‌کند: به‌هر‌حال دیدن این تصاویر دل هر مسلمانی را به درد می‌آورد. اصولا کشتن انسان‌های بی‌گناه به‌خصوص کودکان و زنان کار جنایتکارانی مثل رژیم‌صهیونیستی است. من هم مثل هر انسان دیگری از دیدن این تصاویر ناراحت می‌شوم و همدرد مردم غزه هستم و آرزو می‌کنم آدم‌های بی‌گناه کمتری قربانی این رژیم غاصب شوند. 
   
مسیر درست رسانه
صداوسیما در یک جنگ رسانه‌ای نابرابر با این رسانه‌های معاند قرار گرفته است. چون قدرتی که آنها دارند اصلا با رسانه ما قابل مقایسه نیست. به‌هر‌حال ما رسانه‌ای هستیم و می‌دانیم قدرت رسانه‌ای آنها چقدر است و چه کارهایی می‌توانند انجام دهند. بااین‌حال همین روندی که صداوسیما در پیش گرفته و کارهایی که انجام می‌دهد، یعنی مسیر را درست رفته است. 

هرکسی در جای خود نقش‌آفرینی کند
اصغر نقی‌زاده، بازیگر درباره حضورش در برنامه‌هایی با رویکرد مقاومت و دفاع‌مقدس به عنوان مجری تصریح می‌کند: من بازیگرم و مردم من را صرفا بازیگر می‌شناسند و اجرا کار من نیست. چون من مجری نیستم و فکر می‌کنم هرکسی باید کار خودش را انجام دهد. من هم بازیگرم و هم فیلمساز و باید در کار خودم متمرکز شوم. خاطرم هست ما فیلم«از کرخه تا راین» را در جواب فیلم«بدون دخترم هرگز» ساختیم. بنابراین کار هنرمند همین است. اما اگر به برنامه«جنگ دوست‌داشتنی» رفتم، مهمان بودم نه مجری و چون مرتبط با دفاع‌مقدس بود حضور در آن برنامه را پذیرفتم. وگرنه اصلا خودم را مجری نمی‌دانم و در این زمینه هم حرفی برای گفتن ندارم. به نظرم نباید جاها عوض شود. باید هرکسی در کار خودش تمرکز کند. مجری‌گری و کار رسانه‌ای هم تخصص خودش را دارد که درتوان من نیست. من اگر قراراست حرفی بزنم باید باحرفه خودم که بازیگری است بزنم. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها