بیانیه سینماگران و اهالی رسانه علیه رژیم کودک‌کش صهیونیستی

غزه، چکامه زیستن می‌سراید

جنایات رژیم‌صهیونیستی بر مردم بی‌دفاع و کودکان و زنان غزه همچنان ادامه دارد و هر روز هم ابعاد تازه‌تر، گسترده تر و فجیع‌تری به خود می‌گیرد.
کد خبر: ۱۴۲۷۵۱۰

در سکوت و انفعال سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای مدعی حقوق بشر و هجمه و بازی‌های رسانه‌ای غرب که به شکل غریب و غیرانسانی چشم‌شان را بر جنایات رژیم‌صهیونیستی بسته‌اند و حتی در اقدامی مضحک ورق را به سمت مظلومیت اسرائیل برگردانده‌اند، هنوز آزادمردان و آزادزنان و حق‌طلبانی هستند که در این بزنگاه تاریخی در سمت درست تاریخ می‌ایستند و یک‌صدا و متحد علیه رژیم غاصب صهیونیستی می‌ایستند و فریاد می‌زنند و از مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و فلسطین دفاع می‌کنند. صدور بیانیه‌ها در محکومیت جنایات اسرائیل و در دفاع از مردم غزه، یکی از چشمه‌های این اقدامات است که سهم مهمی در مقابله با جریان و هجمه رسانه‌ای غرب به‌ویژه رسانه‌های آمریکا، اروپا و همراهی رسانه‌های معاند فارسی‌زبان دارد و می‌تواند در صورت استمرار و اقدامات پیوسته دیگر، موج فرهنگی مناسبی ایجاد کند و به‌ویژه با خلق و تولید آثار فرهنگی، هنری و سینمایی کامل شود و اثربخشی بیشتری داشته باشد. در پی بیانیه اخیر جشنواره مردمی فیلم عمار که با امضای جمعی از هنرمندان و اصحاب رسانه در حمایت از مردم مظلوم فلسطین صادر شد، حالا بیش از ۸۰۰ نفر از منتقدان و خبرنگاران سینمایی در اقدامی ارزشمند و مثال‌زدنی، با جمع‌آوری امضا و صدور بیانیه‌ای، جنایات رژیم صهیونیستی را علیه مردم غزه محکوم کردند. در این بیانیه ضمن اعلام حمایت از مردم غزه و فلسطین، خواهان همراهی و همدلی وجدان‌های آگاه و حقیقت‌طلب جهان از این مردم ستمدیده و بی‌پناه غزه و فلسطین شدند. متن این بیانیه با نقل قول جمله «بر این سرزمین چیزی هست که شایسته زیستن است» از محمود درویش، شاعر و نویسنده فلسطینی آغاز می‌شود و در ادامه می‌آید: «امروز، «غزه» نام دریچه کوچکی است که از آن نور به وجدان‌های بیدار و حقیقت‌طلب جهان می‌تاباند. نام سرزمین خونبار و پرافتخاری است که بدترین اشقیای عالم در آن انسانیت را به مسلخ برده و هلهله‌کنان آن را سر می‌برند. امروز، غزه آن پرنده کوچک و بی‌قراری است که چکامه زیستن را سرودی دلکش و پرطنین کرده است، تفسیر همان تصویر باشکوهی است که آن شاعر بزرگ سرود:‌ «اگر از تو درباره غزه پرسیدند/ بگو به آنها در آنجا شهیدی است/ که شهیدی آن را حمل می‌کند/ و شهیدی از او عکس می‌گیرد/ و شهیدی او را بدرقه می‌کند / و شهیدی بر وی نماز می‌کند»

امروز، جهان، به تمامی در یک بزنگاه تاریخی قرار گرفته است. یک دو‌راهی بزرگ که جهان و وجدان‌ها را به دو نیم تقسیم کرده است. آنان ‌که به نیمه تاریک لغزیده‌اند و با سیاهی خو گرفته‌اند و آنآن‌که در جانب نور ایستاده‌اند. ما منتقدان، نویسندگان و خبرنگاران و فعالان رسانه‌های سینمایی و تلویزیونی با اعلام حمایت از مردم غزه و فلسطین، خواهان همراهی و همدلی وجدان‌های آگاه و حقیقت‌طلب جهان از این مردم ستمدیده و بی‌پناه هستیم.»
در میان سینماگران و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای به‌ویژه منتقدان، خبرنگاران و روزنامه‌نگاران مرتبط با حوزه سینما که امضا و نام‌شان در این بیانیه علیه رژیم کودک‌کش صهیونیستی دیده می‌شود، می‌توان به این نام‌ها اشاره کرد: حمیدرضا مدقق(منتقد و مجری تلویزیون)، محمدرضا شفیعی(تهیه‌کننده سینما و تلویزیون و آثاری چون ضد، شعله‌ور، هیهات، بازپرس و گیلدخت)، سیدمحمد حسینی، هادی مقدم‌دوست(نویسنده و کارگردان سینما و آثاری چون سربه مهر، سرباز و عطرآلود)، محمدتقی فهیم (منتقد سینما که دوشنبه‌نوشته‌هایش را در جام‌جم می‌خوانید)، سعید مستغاثی(نویسنده و پژوهشگر سینما و از نویسنده‌های ثابت روزنامه جام‌جم)، مسعود نجفی، علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده(نویسنده، پژوهشگر و عضو شورای سردبیری جام‌جم)، مریم فلاح (نویسنده و پژوهشگر و ازنویسنده‌های روزنامه جام‌جم)، سعید الهی، کیوان امجدیان، حسین سلطان‌محمدی، عباس عبدالعلی‌زاده، رضا منتظری، فاطمه ترکاشوند، میثم کریمی، رضا پورزارعی، جواد محرمی، مجتبی احمدی، احمدرضا معراجی، احسان هوشیارگر، امیرحسین اشرفی، سارا راعی، آزاده فضلی، جواد تمدنی، احسان رحیم‌زاده، حمید صنیعی‌منش، محراب محمدزاده، محدثه واعظی‌پور، مهدی غلامحیدری، مهرداد عشوندی، میثم رشیدی، بهروز ‌رضوی، امیرعباس صباغ، ابوالفضل اینانلو، اسماعیل براری، اصغر سمسارزاده، بیژن مقدم و .. .
خانه سینما، خانه کتاب، جامعه سینمایی کشور، انجمن خوشنویسان ایران، انجمن تئاتر سازمان بسیج هنرمندان، جمعی از هنرمندان جبهه مقاومت، جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان و جشنواره فیلم کوتاه تهران ازجمله نهادها و رویدادهایی بودند که مدیران، دست‌اندرکاران و اعضای آن در این چند وقت اخیر جتایات اسرائیل را در غزه محکوم کردند.

پیش به‌سوی ریشه‌کنی صهیونیسم
بخشی از متن بیانیه جشنواره مردمی فیلم عمار هم که به‌تازگی منتشر شده از این قرار است: «پس از دفاع مشروع و ضربه حماسه‌آفرین مجاهدان فلسطینی بر پیکره فرتوت و سست رژیم اشغالگر صهیونیستی، سردمداران کفر و تزویر و زور به تصور جبران شکست مفتضحانه ۱۵مهر۱۴۰۲، اقدام به مجازات دسته‌جمعی ساکنان باریکه غزه و قتل‌عام‌ مردم‌ مظلوم فلسطین کردند. آنگاه با کمک ابزار مضحک و شیطانی رسانه ایادی و همدستان‌شان، تصویر موهوم و حیوانی خود را تطهیر کردند. جنایت رژیم جعلی صهیونیست در بمباران بیمارستان المعمدانی غزه که منجر به کشته و زخمی شدن هزاران کودک، زن و انسان بی‌گناه شد، مرزهای وحشیگری را جابه‌جا کرد. در مقابل چشم‌های مردمان جهان، کشورهای اروپایی و دولت آمریکا با تامین انواع سلاح‌های کشتار جمعی و پشتیبانی از این جنایت‌های تاریخی حمایت نیز می‌کنند. 
متأسفانه شاهدیم که بدیهی‌ترین حقوق انسانی توسط جنایتکاران جهان با ابزار رسانه وارونه‌سازی می‌شود یا با سانسور واقعیت‌های میدانی سعی در پنهان کردن عمق جنایاتی می‌کنند که دل هر انسان آزاده‌ای را فارغ از مرام و مسلک و جغرافیای خاص به درد می‌آورد.ما به‌عنوان جمعی از هنرمندان جشنواره مردمی فیلم عمار، ضمن محکومیت شدید جنایت رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم مظلوم غزه، خواهان همراهی همه فعالان این عرصه در سراسر دنیا برای پایان اشغالگری و اجرای عدالت در سرزمین‌های فلسطینی هستیم.
قصابان صبرا و شتیلا و المعمدانی بدانند که چنین جنایاتی نمی‌تواند مانع امواج مقتدرانه طوفان‌الاقصی شود. خون‌بهای آن مظلومان بی‌دفاع، چیزی جز ریشه‌کنی صهیونیسم بین‌الملل و آزادی قدس شریف و اخراج این غاصبان جلاد از سرزمین فلسطین نخواهد بود و بدون تردید، این کار توسط آزادیخواهان، مجاهدان و ظالم‌ستیزان جهان، انجام خواهد گرفت. 
سهیل اسعد (دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار)، محسن برمهانی (معاون سیما)، سیدسلیم غفوری محمد سرشار، محمدتقی فهیم، سعید مستغاثی، رضا برجی، محمدمهدی سیار، مهدی نقویان (رئیس سیمافیلم)، محسن اسلام زاده، حسین دارابی، امیرعباس ربیعی، جواد اردکانی، امیر داسارگر، سیدجلال دهقانی اشکذری، جواد یقموری و... ازجمله امضاکنندگان این بیانیه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها