این برنامه که با انگیزه مرور خاطرات برنامههای دهههای ۵۰، ۶۰ و ۷۰ شبکههای تلویزیونی ساخته شده است در واقع بهنوعی قصد دارد ضمن کندوکاو در نسل گذشته، نسلهای جدید را با خاطرات گذشته، فضای برنامهسازی آن زمان و نوع برنامهها و فیلمهای شبکههای تلویزیونی رسانهملی در سه دهه اول انقلاب آشنا و بهگونهای ملموس برای نسل جدید خاطرهسازی کند. جذابیت و ویژگیهای این برنامه حول محور سالهای دوری است که با پخش برخی از برنامههای آن مقطع، خیابانهای شهر خلوت میشدند و امروز پس ازگذشت سالها از آن تاریخ و پخش برنامههای خاطرهانگیز آن دوران از شبکه دو سیما، قدیمیها و پا به سن گذاشتهها را بهوجد میآورد و برای نوجوانان و جوانان امروز که میراثدار گذشتگان هستند به نوعی خاطرهسازی میکند.
حمیدرضا فتحآبادی، تهیهکننده برنامه خیلی دور خیلی نزدیک در گفتوگو با «قاب کوچک» با بیان اینکه این برنامه با هدف ایجاد صمیمیت و نشاط بین خانوادهها تولید شده است، گفت: تمام تلاش ما در ساخت این برنامه تامین خواسته مخاطبان بود و در همین راستا گام برداشتیم .
وی با اشاره به اینکه فصل اول خیلی دور خیلی نزدیک هماکنون در حال پخش از شبکه دو سیماست به آیتمهای متنوع این برنامه پرداخت و افزود: در حال حاضر در این برنامه گزیدهای از فیلمهای سینمایی درخواستی مخاطبان، مستند، کارتون، موسیقی، موسیقی فیلم، ورزش، برنامههای خاطرهانگیز، پشتصحنه برنامهها، دوبلاژ، سکانسهای ماندگار، تیتراژهای برنامهها و سریالها و نیز نماآهنگهای خاطرهانگیز را پخش میکنیم.
این تهیهکننده تلویزیون با بیان این مطلب که ما برای بهتر شدن کیفیت این برنامه به نظرات مخاطبانمان احترام گذاشته و توجه داریم، افزود: ما براساس اتاق فکری که داریم نظرات بینندههای محترم را بررسی کرده و تا حد امکان سعی میکنیم برنامهها و فیلمهای درخواستیشان را از آرشیو و جاهایی که دسترسی به آن فیلمها را داشته باشیم، تهیه و به پخش برسانیم.
فتحآبادی با اعلام این مطلب که فصل اول خیلی دور خیلی نزدیک تا پایان تابستان امسال روی آنتن شبکه دو سیما خواهد بود، گفت: از اوایل پاییز امسال، این برنامه با شکل و شمایل و گرافیک جدید راهی آنتن میشود و با آیتم جدیدی با عنوان «خیلی دور خیلی نزدیک، ما و شما» که در این بخش درخواستهای مخاطبان همراه با جوابهای اتاق فکر برنامه بهصورت گرافیک به برنامه اضافه خواهد شد، در تلاشیم به تکتک پیامها جواب بدهیم و به همه نظرات احترام بگذاریم.
وی با تاکید براینکه این برنامه خانوادهمحور است، گفت: ما معتقدیم که فضای خانواده با تماشای برنامه خیلی دور خیلی نزدیک، فضایی صمیمیتر و گرمتر میشود و گرچه در شکل ظاهری مخاطب این برنامه نسلهای دهههای ۴۰، ۵۰ و ۶۰ هستند اما تلاش ما این است که به نسلهای جدید هم بپردازیم، ضمن اینکه نسلهای دهههای ۷۰، ۸۰ و ۹۰ در کنار نسلهای گذشته میتوانند بیننده این برنامه باشند و این برنامه برای آنها خاطرهسازی خواهد کرد.
تهیهکننده برنامه خیلی دور خیلی نزدیک با بیان اینکه این برنامه دو رکن اصلی دارد، اظهار کرد: ما برای کیفیت این برنامه، ابتدا از آثار آرشیوی شبکه دو سیما و براساس درخواست مردم کار را شروع کردیم و انشاءا... در آینده از برنامههای آرشیو شبکههای دیگر تلویزیون هم استفاده خواهیم کرد.
وی در همین رابطه افزود: در آینده نزدیک آیتمی به نام رادیو به برنامه خیلی دور خیلی نزدیک اضافه خواهد شد که مخاطبان قادر خواهند بود برنامههای رادیویی را هم درخواست کنند؛ برنامههای جذابی همچون صبح جمعه با شما و قصه ظهر جمعه.
این تهیهکننده تلویزیون با اشاره به اینکه خیلی دور خیلی نزدیک براساس درخواستی که مخاطبان دارند تهیه و تولید میشود، گفت: خیلی دور خیلی نزدیک براساس روزهای مناسبتی و ایامهای خاص هم برنامهریزی میشود و براساس آن تولید صورت میگیرد، مثلا در ایام سوگواری سیدالشهدا(ع) و ایام محرم و صفر فضای برنامه حالت حزن به خود میگیرد و آیتمهای برنامه هم در همان فضا تقدیم بینندگان میشود.
فتحآبادی در رابطه با میزان بازخورد و استقبال بینندههای تلویزیون از برنامه خیلی دور خیلی نزدیک شبکه دو سیما گفت: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این برنامه صورت گرفته بهگونهای که الان خود مخاطبان به ما سوژه میدهند که اتاق فکر ما هم نتوانسته بود به آن سوژه دسترسی پیدا کند و در کل بازخورد خیلی خوب و دلگرمکننده است و پیامهای مخاطبان هرقدر بیشتر باشد، انگیزه فراوانی به عوامل تولید این برنامه میدهد و برای ما مایه دلگرمی است.
گفتنی است در حال حاضر برنامه خیلی دور خیلی نزدیک هر شب ساعت ۳۰ دقیقه بامداد روی آنتن شبکه دو سیما میرود و بازپخش آن ساعت ۱۴ روز بعد است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت