کرونای «پیرولا» چیست؟
از تازه‌ترین یافته‌ها تا موج اولیه ابتلا در برخی کشورها

کرونای «پیرولا» چیست؟

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پاسخ داد:

کرونا «پیرولا» به ایران رسیده است؟

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در خصوص وضعیت بروز آخرین زیرسویه‌ های کرونای امیکرون در ایران توضیح داد.
کد خبر: ۱۴۲۱۹۶۰

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر بابک عشرتی در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت بروز سویه‌های جدید کرونای امیکرون در کشور، گفت: با توجه به کاهش چشمگیر موارد کرونا در مدت اخیر، آخرین سکانس‌های ژنی انجام شده بر روی تست‌های اخذ شده کرونا مربوط به پایان تیرماه است؛ چون در مرداد ماه موارد بسیار پایین بود هنوز اطلاعات سکانس ژنی نداریم. 

وی افزود: موارد جدید کرونا مانند BA.۲.۸۶ که با نام «پیرولا» شناخته می‌شود یا EG۵.۱ و... نیز هنوز در ایران شناسایی نشده است اما، این احتمال که به ایران نیز برسند وجود دارد.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت  تاکید کرد: نگرانی فعلی این است که زیر سویه‌های اخیر کرونا به یکباره در کشورهایی از جهان که آنها را گزارش دادند، به سرعت افزایش یافته است؛ البته هنوز شواهدی وجود ندارد که این زیر سویه‌ها مرگ و میر و عوارض شدیدتری ایجاد کنند.

وی درباره علائم ابتلا به زیرسویه‌های جدید کرونا، اظهار کرد: علائم مشابه یکدیگر هستند و مبتلایان علائمی مانند سرماخوردگی، تب، سردرد، بدن‌درد، سرفه و سوزش گلو تجربه می‌کنند.

عشرتی درباره زیرسویه‌هایی از کرونای امیکرون که تاکنون در ایران شناسایی شده است، توضیح داد: از تیرماه سال قبل تا پایان تیرماه سال جاری ۱۸ زیرسویه از اومیکرون در ایران شناسایی شده است. در تیرماه بیشترین موارد شناسایی شده در ایران XBB۲ بوده است اما در اردیبهشت‌ ماه درصد شیوع XBB۱ بیشتر گزارش می‌شد.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت  همچنین درباره واکسیناسیون کرونا گفت: در خصوص واکسیناسیون کرونا همچنان می‌گوییم گروه‌های در معرض خطری که از تزریق دز دوم واکسن آنها یک سال گذشته است باید نسبت به تزریق دز سوم واکسن اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها