پنجمین جلسه کمیسیون مسئولیت اجتماعی شرکتی با حضور رئیس و جمعی از اعضای هیئت نمایندگان پارلمان بخش خصوصی اصفهان و علیرضا نبی کارآفرین برتر کشور برگزار شد.
جام جم آنلاین اصفهان؛ امیرکشانی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه، ضمن خیر مقدم به دکتر نبی و تقدیر از اقدام ایشان برای آشنایی کشور با حوزه مسئولیت اجتماعی گفت: استفاده از تجارب ارزشمند این انسان فرهیخته در حوزه مسئولیت اجتماعی شرکتی، افتخاری برای اصفهان است.
وی سینرژی ایجاد شده توسط کمیسیون مسئولیت اجتماعی را در تبدیل شدن اصفهان به محیطی بهتر تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: ما به تمامی اعضاء اتاق بازرگانی یادآور می شویم که در قبال تک تک انسانهای این شهر دارای مسئولیت هستند تا این انرژی جمعی، استان اصفهان را سرآمد استانهای کشور در حوزه مسئولیت اجتماعی نماید.
محمدرضا گل احمد رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی شرکتی اتاق بازرگانی اصفهان نیز در ابتدای این جلسه گفت: با توجه به اثرگذاری مثبت کمیسیون مسئولیت اجتماعی در دوران پاندمی کرونا، موضوعات پزشکی استان در دستور کار دوره جدید فعالیت این کمیسیون قرار گرفت و بر این اساس، اطلاع رسانی سرطان به عنوان یکی از مهمترین موضوعات مهم استان با استفاده از تجارب متخصصین این حوزه و مسئولین، در دستور کار قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه برای اشاعه مسئولیت اجتماعی، نیازمند همکاری و هماهنگی با آموزش و پرورش هستیم افزود: احساس مسئولیت نسبت به محیط اطراف باید از خردسالی به کودکان آموزش داده شود. عضو هیئت نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی اصفهان حمایت از شرکتهای کوچک و متوسط که امکان حضور در نمایشگاههای مطرح دنیا برای آشنایی با تکنولوژییهای جدید را ندارند و کمک به به روز رسانی دانش آنها را از دیگر حمایتهای حوزه مسئولیت اجتماعی دانست و افزود: با همین هدف، نشستی در این زمینه در حوزه صنایع نساجی برگزار شد.
وی بازدید از نمایشگاه دستاوردهای بهزیستی و آشنایی با اقدامات حوزه مسئولیت اجتماعی شرکتها را از دیگر فعالیتهای این کمیسیون معرفی کرد.
گل احمد در ادامه تعامل با علیرضا نبی کارآفرین برتر کشور برای استفاده از تجارب موفق ایشان در حوزه مسئولیت اجتماعی را بسیار مهم دانست همچنین بر ضرورت راهاندازی نمایشگاه بینالمللی در زمینه مسئولیت اجتماعی برای ایجاد همگرایی در راستای انتقال تجارب موفق حوزه مسئولیت اجتماعی تاکید کرد.
در ادامه علیرضا نبی کارآفرین برتر کشور نیز برنامهریزی میان مدت برای عملکرد مطلوب در حوزه مسئولیت اجتماعی از سوی دستگاهها و NGOهای این حوزه را بسیار مهم دانست و بر لزوم تعامل با دفتر توسعه پایدار سازمان ملل به منظور آگاهی از فعالیتهای جهانی حوزه مسئولیت اجتماعی تاکید نمود.
وی تبدیل مسئولیت اجتماعی به کارآفرینی اجتماعی را حایز اهمیت دانست و افزود: کارآفرینی اجتماعی نیاز امروز اما ضرورت فردا است. درآینده اگر احساس شود جامعه محروم از کالاهای کارآفرینان منتفع نمی شوند، تولیدات آنها به فروش نمی رسد و باید بخشی از سود فروش کالا، صرف امور خیر شود.
این کارآفرین برتر گفت: درآینده قصه کسب و کارها خریداری می شود و کسب و کارهای بدون قصه، محکوم به خداحافظی هستند و باید اتاق بازرگانی به ویژه کمیسیون مسئولیت اجتماعی شرکتی فعالانه در این حوزه وارد شود که راهبر این موضوع، تمامی سازمانهای موفق این حوزه در سراسر دنیا هستند.
وی همچنین خواستار اطلاع رسانی فعالیتها و تجارب حوزه مسئولیت اجتماعی کشورمان به دفتر توسعه پایدار سازمان ملل شد و افزود: باید بر روی اطلاع رسانی داشته هایمان بیشتر تمرکز کنیم تا شادی در جامعه تسری یابد.
نبی، در ادامه گفت: باید روش کنونی خیریههای حوزه مسئولیت اجتماعی تغییر یافته و مسئولیت اجتماعی باز تعریف شود که بهترین محل این امر اتاقهای بازرگانی است. آشتی بخش خصوصی با دنیا و استفاده از ظرفیت ایرانیان موفق خارج از کشور برای فعالیت در حوزه مسئولیت اجتماعی بسیار اثرگذار است.
موسس بنیاد خیریه دکتر نبی با بیان اینکه ایران می تواند میزبان رویداد کارآفرینی سازمان ملل در سال 2023 باشد افزود: اصفهان از هم اکنون باید خود را برای این رویداد مهیا سازد.
وی تاکید کرد: با ایجاد کار مردم را به زندگی و ماندن در کشور امیدوار سازید.
نبی در پایان اصفهان را فخر تمدن ایرانی دانست و گفت: قدردان موهبتهای نصف جهان باشید.
در ادامه این جلسه اعضاء به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد