مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهردر نشست با اصحاب رسانه خبرداد؛

راه اندازی خانه فن آور محیط زیست استان  در پارک علم و فن آوری بوشهر

سید جعفر میر:

راهبرد پگاه تهران فرهنگسازی، آموزش و ترویج مسئولیت های اجتماعی در حوزه محیط زیست است

مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران با اشاره به اینکه تقویت رشد اقتصادی از اثرات موثر حفظ محیط سالم است، گفت: نحوه برخورد ما با محیط زیست مستقیماً روی انسان و آسیب پذیر ترین گونه های جهان تاثیر می گذارد.
کد خبر: ۱۴۱۹۱۰۰

راهبرد پگاه تهران فرهنگسازی، آموزش و ترویج مسئولیت های اجتماعی در حوزه محیط زیست است

 

به گزارش دبیرخانه جایزه ملی محیط زیست، سید جعفر میر با بیان اینکه نحوه برخورد ما با محیط زیست پیامدهای بزرگی برای آینده سیاره زمین دارد، افزود: به دلیل اینکه سلامتی انسان و حیات وحش تحت تاثیر همین موضوع است، باید تا می‌توانیم جهان را تبدیل به مکان بهتری برای زندگی کنیم.


وی در ادامه به اهمیت حفاظت از محیط زیست برای سلامتی انسان و سایر زیستمندان اشاره داشت و گفت: حفاظت از محیط زیست، حفاظت از اکوسیستم ها را در بر دارد و نحوه برخورد ما با محیط زیست مستقیماً روی آسیب پذیر ترین گونه های جهان تاثیر می گذارد.


میر با بیان اینکه رفتار غیرمسولانه انسان در خصوص محیط زیست، خطر انقراض گونه‌های خاص طبیعت را در بردارد، اظهار داشت: باید همواره از تلاش‌های اکوتوریسم‌ها در حفاظت از حیات وحش استقبال کنیم و در این خصوص می توان از ظرفیت تورهای دوستدار محیط زیست برای آموزش در مورد حفاظت از حیوانات و اهمیت محیط زیست، بهره برد.


وی در ادامه تقویت رشد اقتصادی را از اثرات موثر حفظ محیط زیست سالم برشمرد و گفت: با تقویت صنعت گردشگری مبتنی بر طبیعت گردی، تشویق و ایجاد شیوه‌های مدرن و خلاقانه سفر که منجر به تامین مالی پروژه‌های حفاظتی، ایجاد شغل و افزایش ارزش اقتصادی جوامع می شود باید بخش اکوتوریسم را که می‌تواند کمک بزرگی در زمینه حفظ محیط زیست کند تقویت کرد.


مدیرعامل پگاه تهران در خصوص اهمیت حفاظت از منابع طبیعی، انتخاب‌های پایدار و تجدید پذیر را در حفظ این منابع ضروری دانست و افزود: استفاده کمتر از پلاستیک، انتخاب محصولات سازگار با محیط زیست و کاهش ضایعات مواد غذایی از جمله اقداماتی است که در این راستا لازم است مد نظر قرار گیرد.


وی اظهار داشت: همانطور که می‌دانیم دمای زمین در حال افزایش است و یکی از عوامل افزایش دما، افزایش سطح دی اکسید کربن است که البته پگاه تهران در امر درخت کاری همواره پیشتاز بوده و در روز درختکاری هم با سرمایه گذاری در این موضوع حامی سازمان حفاظت محیط زیست و مشوق مردم بوده و بنابراین باید مسئولیت اجتماعی ما بر توجه روزانه به این موضوع و تلاش دائمی برای جلوگیری از آلودگی‌های مضاعف و تغییرات اقلیمی استوار باشد.


سید جعفر میر با تاکید بر اینکه این وظیفه ماست که همواره برای نسل‌های آینده الگویی مناسب و مثبت باشیم و مسئولیت حفظ محیط زیست را پذیرفته و به آنها نیز منتقل کنیم، تصریح کرد: شرکت پگاه تهران همواره جز شرکت‌های پیشتاز در این زمینه بوده و در این راستا تا جای امکان از هیچگونه اقدامی در این خصوص دریغ نکرده است.


وی افزود: استقرار سیستم اسکرابر- اسکرو پرس و انواع هوادهی‌های عمقی و سطحی و راه‌اندازی انواع سیستم‌های بی‌هوازی و غیره، همچنین دریافت گواهینامه‌های ایزو۵۰۰۰۱ و ۱۴۰۰۱ ، از جمله اقدامات شاخص این مجموعه در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود در قبال حفظ محیط زیست بوده است.


مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران همچنین در خصوص استفاده بهینه و بهره‌وری از انرژی‌های تجدیدپذیر، ترویج روش‌های پاک و دوستدار محیط زیست این مجموعه گفت: مجموعه شیر پاستوریزه پگاه تهران هر ساله با اقدامات زیست محیطی نظیر تفکیک زباله در مبدا، کنترل پسماند و برگزاری همایش‌های علمی و ترویجی در مناسبت های محیط زیستی و همچنین اجرای تکنولوژی کم آب بر در سطح مجموعه، پروژه آبیاری قطره‌ای و سایر اقدامات محیط زیستی، حرکتی موثر و قابل توجه در راستای توسعه حفاظت از محیط زیست و فرهنگسازی در این زمینه ایجادکرده است.


وی با بیان اینکه صنعت می تواند منجر به آلودگی آب و هوا، خاک و تخریب منابع طبیعی و محیط زیست شود، اظهار داشت: بر همین اساس مجموعه پگاه با استفاده از تصفیه خانه کامل و فعال، از ورود پساب‌ های آلوده در آب‌های سطحی و کشاورزی جلوگیری کرده و همچنین با استفاده از فن آوری‌ های پاک و کارآمد، بهبود عملکرد مصرف انرژی، مدیریت صحیح پسماندها و رعایت قوانین و مقررات محیط زیستی توانسته در این زمینه موثر واقع شود.


میر تاکید کرد: در خصوص نقش و لزوم فرهنگ‌سازی از دیگر راهبرد‌های شرکت پگاه تهران می توان به هماهنگی بین این مجموعه و سازمان حفاظت محیط زیست در ترویج مسئولیت های اجتماعی و نیز آموزش و آگاهی محیط زیستی برای بالا بردن سواد زیست محیطی و فرهنگ سازی به معنای ایجاد آگاهی و تغییر نگرش‌ها و ارزش‌ها و توجه به پیامدهای عملکردها در محیط زیست اشاره کرد.
وی در خصوص برگزاری جایزه ملی محیط زیست نیز با اشاره به اینکه این رویداد یک فرصت برای شناخت اقدامات موثر در حوزه محیط زیست و فرهنگسازی در این زمینه است، خاطرنشان کرد: قطعا این چنین رویدادهایی دستاوردهای بزرگی را به همراه خواهند داشت و امیدوارم برگزاری این رویداد بتواند ایجاد انگیزه ای برای مشارکت مردمی و گسترش فرهنگ حمایت و حفاظت از محیط زیست در جامعه باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها