به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتوگو، محمدمهدی مؤمنیها، مدیركل توسعه تنظیمگری اجتماعی سازمان ساترا پیرامون نظارت و تنظیمگری در سكوهای پخش فیلم و سریال خانگی با اشاره به اینكه محتواهای مختلف از جمله محتواهای ناسالم در فضای مجازی وجود دارد گفت: یكی از دغدغههای مهم خانوادهها بحث همین صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی است.
وی افزود: باتوجهبه سواد فضای مجازی خانوادهها نظارت سابق بر فعالیت فرزندان كاهشیافته است و موجب نگرانی خانوادهها شده و رسیدن به محتوای صوتی و تصویری سالم اهمیت یافته است.
مدیركل توسعه تنظیمگری اجتماعی سازمان ساترا اظهار كرد: فضای مجازی بسیار گسترده است و ایران كشوری فرهنگی با ویژگیهای خاص است و اگر قرار است جامعه سالم باشد باید فضاهای مختلف از جمله فضای مجازی را برای اقشار مختلف ایمنسازی كنیم.
وی افزود: در كنار نظارت ساترا از افرادی كه در این حوزه فعالیت دارند از پلتفرمهای فعال حمایت میكنیم؛ در پی خودتنظیم گیری هستیم و قبل از اینكه محتوا را در سكوها منتشر كنیم بهمنظور تناسب با خانوادهها بازبینی صورت میگیرد و بر ردهبندی سنی تأكید داریم.
مؤمنیها ادامه داد: خود پلتفرمها به این موضوع رسیدند كه نیاز است فضای مجازی را به سمت ایمنسازی جهتدهی داشته باشیم.
وی با بیان اینكه نیاز است در فضای مجازی آگاهسازی نوجوان و جوان صورت بگیرد افزود: بر اساس نظرسنجیها باگذشت زمان حتی در كشورهای اروپایی بیشتر مایل به تنظیمگری در فضای مجازی برای حفظ خانواده و جوانان میشوند؛ لذا خیلی از كشورها در این زمینه حساسیت دارند.
مدیركل توسعه تنظیمگری اجتماعی سازمان ساترا ادامه داد: جامعه غربی این را پذیرفته كه باتوجهبه مسئولیت دولت باید تنظیمگری صورت بگیرد؛ اما در ایران به هر دلیلی در برابر تولید محتوای فیلمی ایستادگی صورت بگیرد مجموعههای مختلف با نگاه سیاسی به این موضوع میپردازند و واكنش نشان میدهد.
وی افزود: معمولاً در ایران تكنولوژیهای مختلف وارد كشور میشود و سپس در زمینه فرهنگسازی و سیاستگذاری برای مردم ورود میكنیم؛ اما در مورد فضای مجازی این واكنشها بهموقع صورت نگرفته است و باید نگاه دوراندیش قبل از حوادث داشته باشیم.
مؤمنیها تصریح كرد: تلگرام زمانی فیلتر شد كه خیلی از مجموعههای ارزی حضور اثرگذار داشتند و خیلی از خبرگزاریها با مخاطب بالا خارج شدند و پس از مدتی با ریزش تعداد زیادی از مخاطبان برگشتند.
وی افزود: باید از فضای مجازی ایجاد شده حسن استفاده را داشته باشیم و اجازه ندهیم دشمن هر اقدامی را انجام دهد و دشمن از هر سوی به سمت مردم حمله میكند كه با جنگ نرم با روشهای مختلف فضایی را ایجاد كرده كه نیاز است مردم وارد صحنه حفظ فرهنگ ایرانی شوند.
مدیركل توسعه تنظیمگری اجتماعی سازمان ساترا خاطرنشان كرد: در مجموعه ساترا تنظیمگری اجتماعی و نظارتهای مردمی را بهعنوان اصل قرار دادیم و به ابعاد اجتماعی پلتفرمها توجه داریم و نیاز است مردم دغدغهمند با نگاه فرهنگی و خانوادگی مجموعه ساترا در تنظیمگری كمك كنند.
وی افزود: حدود ۳۹۶ پلتفرم دارای مجوز در كشور فعالیت دارند و همگی ملزم به رعایت و پیگیر قوانین ساترا هستند.
سیاست ایرانی یك مجله صوتی و تصویری است. سیاست ایرانی برنامهای برای علاقهمندان به سیاست است كه نگاه فراوانی به موضوعات مختلف دارد. این برنامه از چهار میز تخصصی تشكیل شده است كه هدایت آنها را اساتید و اعضای هیئتعلمی دانشگاهها نیز روزنامهنگاران باسابقه بر عهده دارند.
مصطفی صادقی سردبیری این برنامه و فریدون ماهر نیز تهیهكنندگی این برنامه را بر عهده دارند. مجله صوتی و تصویری سیاست ایرانی به مدت صد بیست دقیقه پنجشنبه هر هفته از رادیو گفت و كو پخش میشود.
شبكه گفتوگو را علاوه بر امواج رادیو میتوانید از طریق گیرندههای دیجیتالی، رادیونما، اپلیكیشن ایران صدا و آدرس اینترنتی radiogoftogoo. ir نیز دریافت كنید. همچنین علاقهمندان میتوانند از طریق شماره ۰۹۰۳۹۱۳۴۷۴۴ در پیامرسانهای مجازی و سامانه پیامكی ۳۰۰۰۰۱۰۳۵ با این برنامه و دیگر برنامههای رادیو گفتوگو در ارتباط باشند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد