جام جم آنلاین اصفهان؛ دومین نشست شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت اقتصاد و دارایی با موضوع بررسی زمینههای همکاری پارلمان بخش خصوصی اصفهان با دستگاههای تابعه این وزارتخانه، در راستای تحقق شعار سال، برگزار شد.
امیرکشانی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست، کمک به توسعه صادرات را مهمترین هدف اتاق بازرگانی دوره دهم معرفی و تصریح کرد: افزایش درآمدهای ارزی تاثیر چشمگیری در کاهش تورم و شکوفایی اقتصاد استان خواهد داشت و اصفهان می تواند در این زمینه به الگویی برای کشور تبدیل شود.
وی ضمن تشریح اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان در راستای کمک به صادرات، گفت: تبدیل واحدهای کوچک و متوسط اقتصادی به بنگاههای صادراتی و به مشارکت طلبیدن رسانهها برای ایجاد نگرش صادراتی در آحاد جامعه از جمله این اقدامات است.
دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گفت: در حال حاضر ظرفیت زیادی از واحدهای تولیدی استان خالی بوده و تنها راه پر کردن این ظرفیت، فعالیت در بازارهای جهانی است.
کشانی از آماده سازی بسته حمایت از صادرات در پارلمان بخش خصوصی اصفهان خبر داد و افزایش رایزنان بازرگانی در کشورهای هدف صادراتی، رفع مشکلات بانکی شرکتهای صادرکننده، ایجاد ساز و کار تحویل ارز حاصل از صادرات در کشورهای هدف، توسعه حمل و نقل ریلی، ایجاد بانکهای مشترک ایران با کشورهای مختلف مانند سوریه، ترکیه، ارمنستان،عراق، هند، پاکستان، عمان، چین، حمایت هر چه بیشتر صندوق توسعه ملی از شرکتهای صادرات محور، نگاه ویژه به تامین برق و گاز شرکتهای صادراتی و جلوگیری از صدور بخشنامههای مقطعی و متعدد در حوزه صادرات را از جمله این پیشنهادات معرفی نمود.
اهمیت ایجاد اعتقاد به حمایت از تولید در تمامی سطوح جامعه
در ادامه محمدرضا گل احمد عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان، خواستار توجه جدی به تامین مالی و نقدینگی موردنیاز تولیدکنندگان و تسهیل فعالیت آنها در راستای حمایت از تولید شد.
وی در پیش گرفتن سیاستهای انقباضی از سوی دستگاههای اجرایی برای تولیدکنندگان را منجر به دلسردی فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران و فرار سرمایهها از استان و کشور دانست.
رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: تخصیص منابع استان به صنایع کوچک و توجه به توسعه آنها در اشتغالزایی و رشد اقتصادی بسیار دارای اهمیت است. گل احمد تاکید کرد: برای رشد تولید در استان، نیازمند تغییر روشهای موجود و تعامل هر چه بیشتر سازمانها با بخش خصوصی هستیم.
مرکز سرمایه گذاری خارجی اصفهان ایجاد خواهد شد
در ابتدای این نشست نیز علیرضا عربها، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان با بیان اینکه کیفیت خدمت رسانی دستگاههای حاکمیتی، تامین زیرساختهای لازم و کمک به ایجاد ثبات قوانین و دستورالعملها از عوامل موثر بر عملکرد بنگاههای اقتصادی است افزود: تمامی دستگاههای اجرایی تابعه وزارت امور اقتصاد و دارایی باید در راستای ایجاد تضمین برای حفظ سرمایه و در درجه دوم سودآوری واحدهای اقتصادی وارد عمل شوند.
وی هدف از برگزاری این نشست را همفکری با مدیران دستگاههای حاکمیتی برای کمک به افزایش تولید و حمایت از سرمایه گذاری در استان بیان کرد.
عربها ایجاد مرکزی درخور و شایسته استان برای ارایه خدمات سرمایه گذاری خارجی را یکی از ضروریات اصفهان دانست و تصریح کرد: این موضوع در حال پیگیری است.
از ظرفیتهای اتاق بازرگانی برای تحقق شعار سال استفاده شود
احسان شهیر مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری اصفهان نیز استفاده از ظرفیت میز اتاق بازرگانی در بانک مرکزی و مرکز فوریتهای اقتصادی، فعال شدن صندوق قرض الحسنه حمایت از فعالان اقتصادی، احصاء قوانین مخل کسب و کار از سوی کمیسیونهای اتاق و برگزاری دورههای آموزشی توانمندسازی فعالان اقتصادی برای اطلاع از آخرین قوانین و دستورالعملها را در حمایت از تولید و سرمایهگذاری در استان حایز اهمیت دانست.
تخصیص هدفمند منابع بانکی در استان، افزایش اختیارات روسای بانکهای استان، راهاندازی شورای عالی تجارت به منظور جلوگیری از صدور قوانین متعدد و متناقض و عدم ثبات در قوانین، ترغیب سرمایهگذاران برای شرکت در دورههای آموزشی به منظور اطلاع از آخرین قوانین دستگاههای اجرایی و ایجاد مشوق صادراتی برای فعالان حوزه صنایع دستی و فرش از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود. همچنین در این نشست، مطالبی در خصوص لزوم برگزاری همایش تامین مالی با هدف معرفی روشهای نوین تامین مالی مطرح شد.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت