این خط داستانی با موقعیتهای کمدی تنیده در بافت قصه و حضور بازیگران چهره عرصه کمدی همه و همه باعث این سریال در نخستین پخش و پس از آن وقتی از شبکههای مختلف روی آنتن رفت، با استقبال مخاطبان روبهرو شود. «ترش و شیرین» ابتدا نوروز ۱۳۸۶ روی آنتن رفت و بهزودی بار دیگر راهی آنتن شبکه تلویزیونی تماشا خواهد شد.
در این سریال همانطور که گفته شد در کنار هم قرار دادن دو خانواده از طبقات مختلف کنار همدیگر و همزیستی آنان با هم موقعیتهای کمدی را ایجاد میکند که فیلمنامهنویس، کارگردان و بازیگران بهخوبی از آن بهره بردند و توانستند لحظات بهیادماندنی را برای مخاطبان ایجاد کنند.
البته این لحظات گاهی با خندههای تلخ همراه است بهویژه زمانی که شرایط خانواده نصرت را درک کرده و زمانی در جای آنان زیسته باشی میتوانی بیشتر با این تغییر فضا در زندگیشان ارتباط برقرار کنی، البته این فضا با رفتارهای اغراقشده داماد خانواده بیشتر رنگ لبخند به خود میگیرد. این شخصیت با نام ناصر جوانمردی از ویژهترین کاراکترهای خلق شده در این قصه است.
ناصر، مردی سودجو و یله است که معمولا بیاندیشه دست به کار میزند و سعی میکند از آب گلآلود برای خود ماهی بگیرد. البته این شخصیت با تمام این خصوصیات بد، فردی منفی در قصه تلقی نمیشود. در کنار وی، رنگآمیزی متنوعی از دیگر شخصیتها هم به چشم میخورد که هرکدام در روند قصه تاثیرگذار هستند و تقریبا هیچ فردی بیرون از مختصات تعریف شده برای قصه نیست و هرکدام در لحظاتی میتوانند بار کمدی را به دوش بکشند و در جمع طنازان حاضر در سریال، گوشهای از کار را بگیرند؛ از شخصیتهایی که زندهیادان احمد پورمخبر (پدر جهان) و باقر صحرارودی (صاحبخانه) بگیر تا جوانترها با بازی مجید صالحی، شهره سلطانی، رضا شفیعیجم و حتی حسام صالحی بازیگر نقش نوید (پسر کوچک نصرت).
همه این عوامل ترش و شیرین را به یکی از خاطرهانگیزترین سریالهای تلویزیون تبدیل کرده است که تماشای بازپخش آن به زودی خالی از لطف نیست و میتواند همچنان لبخند به لب بیاورد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت