به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، ابوالفضل اسدی در نشست با خبرنگاران ضمن اشاره به این که پیک نیاز مصرف استان در سال گذشته ۲۰۵۲ مگاوات بوده است، گفت: پیک بار استان از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹۳۵ مگاوات است.
وی افزود: البته در هفته اول خردادماه به دنبال افزایش زودهنگام دمای هوا، مصرف برق در کشور به شدت افزایش یافت و به ۶۱ هزار و ۹۱۷ مگاوات رسید.
اسدی گفت: ۷۵ درصد برق مصرفی استان صنعتی، ۱۱ درصد خانگی، ۷ درصد کشاورزی و ۷ درصد مربوط به سایر مصارف است که این نسبت معمولاً در تابستان تغییر میکند و به منظور گذر از پیک بار، سهم بخش صنعت تا حدود ۶۰ درصد نیز کاهش مییابد.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای یزد با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته از چهار ماه قبل برای گذر از پیک بار امسال، گفت: از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این رابطه اجرای طرحهای پیک بار موظفی برق استان بوده که شامل ارتقای ظرفیت پستهای انتقال و فوق توزیع استان به ۱۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات و افزایش سهم تولید برق خورشیدی استان به ۹۹ مگاوات از مجموع ۲۸۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق استان یزد بوده است.
اسدی اظهار داشت: مهمترین خسارت ناشی از قطع برق برای صنایع، قطع بیبرنامه برق است که در این رابطه خوشبختانه با مشارکت صنایع استان در سال گذشته حتی یک مورد قطعی برق در استان یزد نداشتیم.
وی افزود: سال گذشته جمعاً حدود ۳۶ میلیارد تومان پاداش در قبوض برق صنایع استان اعمال شده است.
اسدی در موضوع صرفه جویی در بخش ادارات استان گفت: ادارات موظف هستند کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری و ۶۰ درصدی در ساعات غیراداری را دنبال کنند.
وی اوج زمان همکاری برای کاهش پیک مصرف را ۱۵ تیر تا ۱۵ مردادماه ذکر کرد و افزود: حداکثر همکاری در این ایام به ۴۰۰ مگاوات خواهد رسید ولی در این ایام شاهد تعطیلات و تعمیرات صنایع بزرگ در استان خواهیم بود.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای یزد با اشاره به نیروگاههای کوچک و خود تامین صنایع در استان گفت: برخی صنایع و شرکت صنعتی و معدنی در حال برنامه ریزی برای احداث نیروگاه حرارتی و خورشیدی در استان می باشند که سنگ آهن مرکزی اکنون هم ۲ نیروگاه حرارتی و یک نیروگاه خورشیدی در دست اقدام دارد.
وی اضافه کرد: با برگزاری جلسات هماهنگی با صنایع از آبانماه سال گذشته و مکاتبات صورت گرفته در تلاش هستیم که تمامی صنایع بالای یک مگاوات استان نسبت به ایجاد نیروگاههای خورشیدی اقدام کنند تا مشمول تعدیل بها شوند و نیروگاههای خورشیدی بیش از پیش توسعه یابند.
اسدی در ادامه با اشاره به اجرای طرح پاداش صرفهجویی برق خانگی گفت: میزان پاداش در نظر گرفته شده بسته به میزان مصرف برق مشترکان متفاوت است و مشترکانی که میزان مصرف خود را کاهش دهند تا ۲ هزار تومان مشمول پاداش میشوند؛ البته هر چه میزان کاهش مصرف بیشتر باشد رقم دریافت پاداش هم به ازای هر کیلوواتساعت برق نیز بیشتر خواهد شد.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای یزد اظهار داشت: در مناطق عادی و بر اساس الگوی مصرف ۳۰۰ کیلو وات ساعت در ماه اگر مشترکی از دور کند کولر آبی استفاده کند، نه فقط تا ۵۰ درصد از مصرف برق آن کاسته می شود، بلکه صورتحساب برق مصرفیاش نیز کاهش مییابد و همچنین موفق به دریافت پاداش نیز خواهد شد.
وی سرویس به موقع کولر ، نصب سایبان و تعویض پوشال، خاموش کردن لامپهای اضافی ، استفاده نکردن از تجهیزات پرمصرف در ساعات پیک را از راهکارهای کاهش مصرف انرژی و دریافت پاداش بیان کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت