به گزارش جام جم آنلاین از گرگان این کتاب روایتی است بینظیر از ساخت و توسعه بنای قدیمی تکیه معاون در کرمانشاه، که با بیش از ۳۰۰ قطعه عکس به معرفی این تکیه تاریخی پرداخته است و تمامی عکس های رنگی این کتاب اثر سهیل قنبرزاده می باشد، که با نگاهی آگاهانه و هنرمندانه به خوبی این بنا را به مخاطبان معرفی نموده است، این کتاب در قطع خشتی تمام گلاسه، جلد سخت و در ۲۵۰ صفحه، در سال ۲۰۲۲ به چاپ رسیده است .
متون این کتاب ارزشمند را مرحوم دکتر هادی سیف با قلم شیوای خود به رشته تحریر در آورده است . هادی سیف، زادهی ۱۳۲۶ در شیراز که در 26 مهر 1401 دارفانی را وداع کرد ، یکی از مهمترین و پرکارترین مورخان و پژوهشگران حوزهی هنرهای سنتی ایران است. او نخستین کسی است که به پژوهش درباره نقاشی قهوهخانهای و خیالیسازان اقدام کرده بود .کتابهای نقاشی روی چوب، نقاشی قالی ، نقاشی قلمکار، نقشآفرینی روی سنگ، نقاشی قهوهخانه، نقاشی روی کاشی، نقاشی روی گج،نقاشی پشت شیشه، سوته دلان نقاش، از قهوهخانه تا فرهنگسرای نیاوران، مجنونیها، دلشدگان هنر و دریاچههایی رو به بهشت ازجمله آثار هادی سیف هستند.
سهیل قنبرزاده گرگری هنرمند گلستانی ، دانش آموخته رشته مهندسی کشاورزی از دانشگاه آزاد اسلامی گرگان ، دارای درجه 3 هنری در رشته عکاسی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، داور مسابقات عکاسی ، مولف کتاب عکاسی پایه آموزش عکاسی آنالوگ و دیجیتال ، گردآورنده مجموعه عکس کتاب چیدمان تجربه ، کتاب عکس اربعین ،کتاب عکس زنان گلستان ، عکاس کتاب فرهنگ مصور گیاهان تک لپه و برگزار کننده چندین نمایشگاه انفرادی و عمومی و برگزار کننده نمایشگاه عکس با عنوان «ایران، سرزمین تاریخ و طبیعت» در شهر کلگری کشور کانادا می باشد.
تکیۀ معاونالملک از جمله آثار زیبا و باشکوه است که از دوره قاجاریه در کرمانشاه به یادگار ماندهاست. این بنای تاریخی در بافت قدیم شهر کرمانشاه در محله آبشوران قدیم و در خیابان «حداد عادل» واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۵۴ با شماره ثبت ۹۴۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست ،. قدمت این تکیه به دوره قاجاریه برمیگردد و معماری زیبای آن هر بینندهای را به شگفتی میآورد. کاشیکاریهای تکیه معاون الملک از نظر تکنیک ساخت، هفت رنگ هستند، از رنگ صورتی برای پیکرها و صورت استفاده شده و رنگهای قرمز، زرد، نارنجی روشن و سفید غالب شد. یکی از موضوعات اصلی که در این کاشیکاریها میبینیم، تصاویر تک چهره افراد است که شامل، پادشاهان باستانی و اسطورهای و رجال بزرگ سیاسی و مذهبی است. گروهی دیگر از کاشیهای تکیه معاون الملک، روایت تصویری از داستانهای شفاهیِ فرهنگ عامه است که شامل داستانهای کتابهایی همچون طوفانالبکا، حمله حیدری، مختارنامه و دیوان جودی است. نقاشیهای حماسی که درست نقطه اوج داستان را به بیننده نشان میدادند. بهعلاوه، از آنجایی که بنا کاربری مذهبی داشته، طبیعی است که تصاویر از داستانهای مذهبی یا مراسم مذهبی هم در آن انعکاس یافته باشد. دسته دیگر این نوع تصاویر، شامل داستانسرایی درباره پادشاهان میشود.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد