به گزارش جام جم آنلاین، ماجرای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران همچنان ادامه دارد و هر روز اسامی جدیدی منتشر میشود.
چندی پیش فدراسیون فوتبال 5 گزینه خارجی و امیر قلعهنویی را به عنوان تنها گزینه داخلی مدنظر داشت، اما با گذشت زمان، 4 مربی داخلی و دو سه گزینه خارجی دیگر به فهرست قبلی اضافه شد.
حسین فرکی، مهدی تارتار، جواد نکونام و فرهاد مجیدی مربیان داخلی هستند که نامشان در کنار قلعهنویی قرار گرفت. سرمربی گلگهر اما امروز انصراف خود را از سرمربیگری اعلام کرد نا جدیترین گزینه داخلی از فهرست کنار برود و شانس انتخاب مربی ایرانی به حداقل برسد.
اینکه تا چه حد میتوان فهرست مربیان داخلی را جدی گرفت محل بحث است. فدراسیون به صورت رسمی تأیید کرده که از پنج مربی ایرانی برنامه خواسته اما به نظر میرسد این کار فدراسیون به این دلیل بود که بگوید گزینههای محدودی در داخل کشور وجود دارد.
فضای منفی که بعد از این اتفاق به وجود آمد نیز به فدراسیون کمک میکند تا در راستای هدف خود که همان انتخاب سرمربی خارجی است؛ حرکت کند.
به همین دلیل هم است که نمیتوان فهرست اعلام شده از سوی فدراسیون را چندان جدی شمرد و شاید بتوان گفت با انصراف قلعهنویی کلاً نباید جدی گرفت!
فدراسیون فوتبال اما علاوه بر مورایس (سرمربی سپاهان)، خمس (سرمربی تراکتور) و هروه رنار یکی دو مربی دیگر از جمله فیلکس سانچس سرمربی پیشین تیم ملی قطر را مدنظر قرار دارد.
یکی دیگر از گزینههای فدراسیون فوتبال، یک مربی ایتالیایی بوده و مذاکرات اولیه با وی انجام شده است. این مربی که در تیمهای مختلفی حضور داشته برای حضور در کشورمان ابراز تمایل کرده و چراغ سبز نشان داده است.
مذاکرات با این مربی ادامه دارد و البته فدراسیون با سایر گزینههای خارجی نیز در حال مذاکره مستقیم و غیر مستقیم است.
آنچه مشخص است اینکه اولویت فدراسیون فوتبال مربی خارجی است و به دنبال این است که موانع موجود از جمله موضوع اختصاص ارز نیمایی، نحوه واریز پول به حساب مربی خارجی و البته مسائلی مانند آزاد شدن پول ایران در فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا حل و فصل شوند. در حال حاضر میتوان گفت که مربیان ایرانی شانسی برای حضور روی نیمکت تیم ملی ندارند؛ مگر اینکه اتفاقات خاصی رخ دهد.
منبع: تسنیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت