به گزارش جام جم آنلاین، امروز سهشنبه 25 بهمن از موضوعات برنامه رادیویی جام انقلاب بررسی واکنشها به حضور پرویز ثابتی شکنجهگر معروف ساواک در تجمع ضدانقلاب در لسآنجلس بود.
عباس سلیمی نمین میهمان برنامه تلفنی برنامه در همین رابطه گفت: پرویز ثابتی رئیس رکن سوم ساواک و مسئول امنیت داخلی کشور بود.
وی با بیان اینکه گرچه نصیری رئیس بود اما سلطنت طلب ها او را یک کودن می نامیدند، افزود: سرکوب مردم ایران با هدایت پرویز ثابتی انجام می شد. او بهایی بود و با تشکیلات بهاییت در سرزمین های اشغالی ارتباط داشت، در واقع پرویز ثابتی از طریق تشکیلات بهاییت بازوی صهیونیست ها در ایران بود.
مدیر دفتر تدوین و مطالعات تاریخ ایران یادآور شد: وقتی شاه با فشار آمریکا یکسری رفرم های ظاهری را پذیرفت، می خواست ثابتی را به ریاست ساواک منصوب کند چون او رویه صهیونیست ها را دنبال می کرد و معتقد به «مشت آهنین» و اعمال «هر نوع خشونت» برای اجرای دستورات بود اما آمریکاییها نپذیرفتند چون معتقد بودند رویکرد ثابتی به قیام ملت ایران دامن می زند بنابراین شاه ریاست ساواک را به مقدم داد.
وی ادامه داد: پرویز ثابتی قبل از پیروزی انقلاب از کشور خارج شد و تا همین چند روز پیش مخفیانه زندگی می کرد. غربی ها او را بعد از مدت ها روی صحنه آوردند تا پیامی به سلطنت طلب ها بدهند. غرب برای اجرای سرکوب ملت وفادار ایران روی منافقین حساب باز کرده است و می خواهند این خشونت به دست منافقین انجام شود اما از آنجا که منافقین و سلطنت طلب ها با هم دشمنی و مخالفت دارند، غرب پرویز ثابتی را روی صحنه آورد تا این طیف را نیز کنار خود نگه دارد.
سلیمی نمین بیان کرد: در واقع غرب می خواهد به سلطنت طلب ها این پیام را دهد که به طور مقطعی روی منافقین سرمایه گذاری کرده اما نیروی مورد اعتمادش همچنان جریان سلطنت طلب است. پرویز ثابتی از جریان سلطنت طلب بوده و در خارج از کشور تشکیلات دارد. در مجموع آمدن پرویز ثابتی به روی صحنه به معنای بازگشت به دوران سرکوب است.
وی افزود: این تصور غلطی است که غرب برای ما دموکراسی می آورد، غرب برای آنکه چپاول کند مستبدترین و دیکتاتورترین رژیم را بر یک کشور حاکم می کند تا بیشترین چپاول را از طریق این حکومت دیکتاتور انجام دهد.
منبع: نامه نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت