به گزارش جام جم آنلاین، مورات کوروم روز جمعه در مصاحبه با خبرنگاران از پایان عملیات امداد و نجات در بیش از هزار ساختمان در مناطق زلزله زده ترکیه خبر داد و گفت: ۱۰۰ ساعت پس از زلزله، هنوز عملیات امداد و نجات در زیر آوار ماندگان در تعدادی از محلات ادامه دارد و افراد زنده هنوز در زیر آوار شناسایی میشوند.
وی با بیان این که تا آخرین لحظه، امید خود را برای نجات افراد در زیر آوار از دست نخواهیم داد، افزود: امکان ورود به خانه های سالم و با درصد آسیب کمتر وجود دارد ولی شهروندان باید با احتیاط به این بناها وارد شوند.
وزیر محیط زیست، شهرسازی و تغییرات اقلیم ترکیه اضافه کرد: شهروندان میتوانند از طریق نرم افزار دولت الکترونیک، از وضعیت ایمنی ساختمانهای مسکونی خود مطلع شوند و پس از اطمینان از وضعیت خانههای با آسیب کم و متوسط، به آن محل وارد شوند.
وی بیان کرد: پس از عملیات تثبیت و آواربرداری، با بسیج همگانی بزرگترین پروژه ساخت مسکن در تاریخ جمهوری ترکیه را در ۱۰ استان آسیب دیده از زلزله آغاز خواهیم کرد.
کوروم در ادامه از راه اندازی ۳۴ ایستگاه تامین اینترنت در غازی آنتپ و تلاش برای برقراری خطوط قطع شده برق در مناطق زلزله خبر داد.
به گزارش ایرنا، مرکز مدیریت حوادث اضطراری ترکیه (آفاد) صبح امروز جمعه در آخرین گزارش خود، شمار جان باختگان زلزله هولناک این کشور را ۱۸ هزار و ۳۴۲ نفر و آمار زخمیها را نیز ۷۴ هزار و ۲۴۲ نفر اعلام کرد.
زمین لرزه بزرگی بامداد دوشنبه جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند. در جریان این زمین لرزه ۷.۸ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۰۴:۱۷ دقیقه بامداد خسارتهای زیادی به ساختمانها وارد شد،
تیمهای نجات و جستجو همچنان در حال آوار برداری و نجات کسانی هستند که در زیر آوار گرفتار شدهاند.
از زمان وقوع اولین زمین لرزه تاکنون ۱۱۱۷ پس لرزه در ترکیه روی داده است.
در پی این زلزله، اردوغان یک هفته عزای عمومی در ترکیه اعلام کرد.
بسیاری از کشورهای جهان در پیامهایی با دولت و ملتهای ترکیه و سوریه ابراز همدردی و همبستگی کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت