به گزارش جام جم آنلاین لرستان به نقل از ایسنا منصور احمدی ، اظهار کرد: ما در استانی زندگی میکنیم که زیرساخت فرهنگی بسیار غنی دارد، زیرساخت فرهنگی و هنری بینش و اعتقادات و فرهنگ آئینی و سنتی است.
وی ادامه داد: مردم لرستان هم در حوزه اعتقادات و هم در حوزه فرهنگ کهن، آئینی و سنتی بسیار غنی هستند که این دو با هم تلفیق شوند یک فرهنگ عمومی برتر را میسازند.
احمدی عنوان کرد: ما در لرستان مانند دیگر استانهای کشور شورای فرهنگ عمومی داریم که در شش ماهه اول سال جاری پنج جلسه شورای فرهنگ عمومی را برگزار کردیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: در برگزاری این شورا یک رویکرد جدید اتخاذ کردیم و گفتیم شورای فرهنگ عمومی باید از یک شورای مشورتی که آسیبها، مشکلات و چالشهای فرهنگی را بررسی کرده و ارائه راه میدهد و راهکار ایجاد میکند تا به وسیله مردم و مسئولان انجام و اعمال شوند تا به یک باور و رفتار عمومی تبدیل شود یک گام جلوتر بگذارد و شورای راهبردی کارشناسی پژوهش محور باشد.
وی افزود: ما قبل از هر شورای فرهنگ عمومی یک شورای مشورتی پژوهشی داریم که موضوع محور است و برای هر جلسه موضوع را مطرح میکنیم.
احمدی تصریح کرد: شورای فرهنگ عمومی بالاترین ضمانت اجرایی را دارد، وقتی یک مصوبه دارد و به امضای نماینده ولیفقیه و استاندار لرستان میرسد برای اجرا توسط تمام مدیران لازمالاجراست و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به عنوان دبیرخانه شورا نظارت میکند که مصوبه اجرا و به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان عنوان کرد: اولین وظیفه ما در ارتقاء فرهنگ عمومی تقویت زیرساختهای فرهنگی در مهندسی فرهنگی است، زیرساختهای فرهنگی یعنی کتابخانهها، سالنهای نمایش، اماکن عمومی و تفریحی استان و هرجایی که ارتباط مستقیم با فرهنگ دارد و عامه مردم از آن بهرهمند میشوند.
وی افزود: نگاه ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در شورای فرهنگ عمومی به عامه مردم هستند، اقشار مختلف مردم باید از این زیرساختها بهرهمند شوند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد