به گزارش جام جم آنلاین، رادیو جام جهانی به عنوان یک رادیوی فصلی روی موج اف ام و فرکانس ۹۵.۵ مگاهرتز رقابتهای جامجهانی ۲۰۲۲ قطر را به طور ویژهای پوشش خواهد داد.
بنابر گزارش روابط عمومی رادیو ورزش این مراسم با حضور علی بخشیزاده معاون صدا، مهدی آذر مکان مدیر رادیو جامجهانی، مریم کاظمیپور معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، مهدی کشاورز مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش و رضا شجیع رئیس حوزه ریاست مناطق آزاد کیش و همچنین تعدادی از پیشکسوتان،گویندگان و گزارشگران ورزشی رادیو ورزش من جمله مسعود اسکویی، خسرو والیزاده، علی شاکری، اکبر ارمنده و سعید میرزا شفیع برگزار شد.
علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی در مراسم افتتاحیه رادیو جامجهانی بیان کرد: رسانه ملی به عنوان رسانه پیشرو با تمامی شبکههای رادیویی و تلویزیونی همیشه در حال برنامهریزی و تدارک وسیعی برای پاسخ به نیاز مخاطبانش است.
بخشیزاده ادامه داد: سازمان صدا و سیما برای بزرگترین رویداد ورزشی در سطح جهان نیز برنامههای گستردهای را پیشبینی کرده است و رادیو همانند گذشته در این حوزه بسیار فعال ورود کرده است. در این راستا شبکه های رادیویی با 518 برنامه و 27 عنوان به مدت 470 ساعت و بیست و پنج دقیقه به استقبال جام جهانی فوتبال می رود.
وی تصریح کرد: «رادیو جام جهانی» نیز به مدت یک ماه و به صورت 24 ساعته تمامی مسابقات این رویداد بزرگ ورزشی را توسط گزارشگران مجرب رادیو به صورت زنده گزارش خواهد کرد.
بخشیزاده افزود: نوع مخاطبین و تعداد علاقهمندان به فوتبال مثال زدنی است و رادیو هم مثل همیشه خود را در مقابل مخاطبانش مسئول میداند و امیدواریم خبرهای بسیار خوبی از طریق این رادیو به گوش مردم شریف ایران برسد. همچنین طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان، عملکرد رادیو ورزش در بین رادیوهای تخصصی مثال زدنی است و با توجه به ویژگیهای رادیو ورزش، برنامههای این شبکه در زمان برگزاری جامجهانی در ساختارهای مختلف رادیویی با ریتمی شاد و پر نشاط تقدیم مخاطبان خواهد شد.
معاون صدای رسانه ملی در ادامه به توضیح درباره جزییات ویژه برنامههای شبکههای رادیویی در زمان برگزاری جامجهانی فوتبال پرداخت و در پایان با اشاره به قابلیتهای فردی و تیمی بازیکنان تیم ملی ایران و سرمربیگری نوآورانه کارلوس کیروش برای این تیم آرزوی موفقیت و سرافرازی کرد.
مهدی آذر مکان دبیر شورای ورزش معاونت صدا و مدیر رادیو جامجهانی نیز در ابتدا با قدردانی از رییس سازمان صدا و سیما و معاون صدا با اشاره به اینکه جامجهانی بزرگترین و پرمخاطبترین رویداد ورزشی دنیاست و میلیاردها نفر این مسابقات را دنبال و تماشا میکنند و به نوعی تبدیل به گفتمان عمومی مردم در آن مقطع میشود گفت: ما از مدتها قبل برنامهریزی و پیگیریهای متعددی را انجام دادیم تا «رادیو جامجهانی» را راهاندازی کنیم.
آذرمکان ادامه داد: استودیوی این رادیو در جزیره کیش مستقر است. در برنامهها به تحلیل، کارشناسی و ارائه آخرین اطلاعات و اخبار این رویداد در سراسر کشور و حتی خارج از کشور میپردازیم.
وی افزود: برنامههای این رادیو از ساعت 6 صبح و با مستندی با عنوان «جهان در جام» به مدت ۳۰ دقیقه روی آنتن میرود. ارائه آخرین اخبار و تحولات جامجهانی در برنامه جام بیست و دوم که یک برنامه تحلیلی است از دیگر برنامههای این رادیو به شمار میرود. البته ویژه برنامههای مختلفی هم از جزیره کیش تدارک و پخش میشود. تیمهایی هم از شبکههای رادیویی همچون ورزش، جوان، ایران و سایر رادیوها با «رادیو جام جهانی» همکاری خواهند کرد و برنامههایی را ضبط و برای پخش از این رادیو تدارک دیدهاند.
مدیر رادیو جامجهانی اظهار داشت: برخی از برنامههای سایر شبکههای رادیویی از جمله یک نمایش ویژه با همین مضمون هم از این رادیوی فصلی پخش خواهد شد. روزانه حدود ۳ الی ۴ مسابقه تا حدود ساعت 1 بامداد به صورت زنده از «رادیو جام جهانی» پوشش داده میشود. در فواصل مسابقات هم برنامههای تحلیلی و کارشناسی ویژه بازیهای این رویداد جهانی را روی آنتن میبریم.
در ادامه مراسم مسعود پوراسکویی گوینده، مجری و گزارشگر پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش خاطرنشان کرد: یکی از ماموریتهای اصلی رادیو ورزش از زمان افتتاح تا کنون پخش مستقیم مسابقات ورزشی از سراسر کشور و جهان بوده است. شنوندگان این شبکه توقع دارند که ما در مسابقات بزرگ حضور داشته باشیم و ایشان را در جریان آخرین رویدادها قرار بدهیم. افتتاح رادیو جامجهانی که به همت معاونت صدا و رادیو ورزش برگزار میشود قطعا با توجه به نیازسنجیهای صورت گرفته پاسخگوی مخاطبین وفادار خود خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت