به گزارش جام جم آنلاین، صادق ستاریفرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس با بیان اینکه بر اساس پیگیریهای ما، هیچ دانشآموزی در اغتشاشات اخیر زندانی نشده است، اظهار کرد: رسانههای معاند به انتشار اخبار دروغین درباره زندانی شدن و فوت دانش آموزان میپردازند؛ به عنوان مثال ماجرای کانون اصلاح و تربیت درباره نوجوانانی است که قبل از بحث اغتشاشات اخیر، به دلیل بزه در این مکان تحت پوشش برنامههای آموزشی و تربیتی هستند.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال کینهجویی و انتقام است، افزود: مدرسه سنگر انقلاب اسلامی و جریانهای انقلابی است و نقش مدرسه در تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست.
ستاریفرد ادامه داد: معلمان و دانش آموزان در انقلاب و دوران دفاع مقدس حماسهآفرینی بسیاری داشتند و مزین شدن وزارت آموزش و پرورش به نام 40 هزار شهید دانشآموز و معلم موجب شده است که دشمن همیشه درصدد انتقام از نهاد مدرسه باشد.
وی با بیان اینکه ریشه این کینه و خشم به اوایل شکلگیری نهضت امام(ره) از سال ۴۲ تا ایام الله ۱۳ آبان سال ۵۷ و ۱۳ آبان سال ۵۸ برمیگردد، افزود: در ۱۳ آبان سال ۵۷ در حساسترین دوران انقلاب میبینیم که جریانها و جنبشهای دانشآموزی پیشران و حامی جریانهای مردمی و دانشجویی هستند که وارد عرصه و میدان حق علیه طاغوت شده و خون خود را تقدیم انقلاب کردند و این گونه روز دانشآموز در انقلاب تثبیت شد همچنین منافقین و دشمنان این ملت ۱۳ آبان ماه سال ۵۷ و سالگرد آن در سال ۵۸ یعنی تسخیر لانه جاسوسی را به دست جنبشهای دانشآموزی و دانشجویی که به تعبیر امام(ره) انقلاب دوم بود، را فراموش نمیکنند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ملت ما هم کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲ با پشتیبانی انگلیس و آمریکا را فراموش نمیکند، گفت: ملت ایران هرگز بمباران موشکی رژیم بعثی با پشتوانه و حمایت منافقان و کشورهای غربی را به مدارس میانه، بروجرد، کرمانشاه و بهبهان فراموش نکرده است و هرگز «نیمکتهای سوخته» مدارس دخترانه زینبیه و ثارالله میانه و دیگر شهرها را فراموش نمیکند.
وی ادامه داد: دشمن بداند که معلمان تاریخ معاصر یعنی خیانت، خباثت و جنایت نظام سلطه و معاندین علیه ملت ایران را به دانشآموزان به خوبی منتقل کردند و آنها فراموش نمیکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت