به گزارش خبر نگارجام جم آنلاین یزد، مهران فاطمی در نشست کارگروه توسعه شهرستان تفت، با اشاره به تصویب ۶۵ مصوبه با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی در جریان سفر به شهرستان تفت اظهارداشت: مصوبات سفر لازم الاجرا بوده و مدیران شهرستانی و استانی باید با به صورت شبانه روزی و جهادی جهت اجرای مصوبات در حداقل زمان تلاش کنند.
وی از ویژگی های بارز رئیس جمهور پیگیری جدی مسائل و خدمت عاشقانه و مشتاقانه به مردم دانست و خطاب به مدیران افزود: با توجه به وجود چنین روحیه ای در رئیس دولت سیزدهم، ما نیز باید اینگونه برای خدمت به مردم تلاش کنیم در غیر اینصورت باید از مسئولیت خود کناره گیری کنیم.
استاندار با بیان اینکه بهترین راه خنثی سازی فتنه ها و هجمه های دشمنان نوکری و خدمتگزاری واقعی به مردم است، تصریح کرد: ما خادم و نوکر مردم و نه رئیس و مدیر هستیم لذا باید تمام تلاش خود را برای حل مشکلات مردم و نوکری مردم بکار گیریم ومدیران باید با توکل بر خدا و برای کسب رضایت مردم بدون واهمه اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انجام ۵ سفر به شهرستان تفت و بررسی مسائل آن؛ با توجه به گستردگی شهرستان و تعداد بالای روستاهای آن،گفت: امید است تصمیمات اتخاذ شده منتج به بالندگی و پیشرفت بیش از پیش این شهرستان شود.
استاندار با اشاره به قرارگیری تفت به عنوان مقصدی برای حضور و گردشگری مردم استان، تصریح کرد: با توجه به خدمات دهی این شهرستان به کل استان، باید در سرانه های شهرستان تجدید نظر و زیرساخت های آن در تراز ظرفیت های موجود و جامعه مخاطب توسعه یابد.
وی در پایان از عزم جدی استان بر ایجاد توازن در توسعه استان و کاهش فاصله بین مناطق کمتر برخوردار و برخوردار خبرداد.
شایان بذکر است که بازدید از روستای بنادکوک دیزه و مجتمع فرهنگی و هنری نیمه تمام بخش نیر و گروه صنعتی پردیس نیر ، کلنگ زنی پروژه حیات وحش نیرلند و احداث میدانی در روستای قلندری، افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین(ع) نصرت آباد و گلخانه پرورش گل رز در بخش نیر از جمله برنامه های پنجمین سفر استاندار به شهرستان تفت بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت