سیل و صاعقه ۳۶ کشته در شمال هند بر جای گذاشت

بارش باران های سیل آسا و رعد و برق طی ۲۴ ساعت گذشته در ایالت "اوتار پرادش" در شمال هند ۳۶ کشته برجای گذاشت.
کد خبر: ۱۳۸۱۳۳۲
به گزارش جام جم آنلاین، دست کم ۱۲ تن از این قرباینان به دلیل صاعقه در هند جان خود را از دست داده اند.
بنابر اعلام گروه‌های امدادی، ۲۴ تن از این قربانیان به سبب ویران شدن خانه‌های مسکونی به سبب بارش باران‌های سیل آسا و رانش زمین جان خود را از دست داده اند.

بر اساس این گزارش در پنج روز گذشته دست کم ۳۹ نفر در هند به سبب صاعقه در ایالت اوتارپرادش جان خود را از دست داده اند.

در اواخر تیر ماه سال جاری، سیل و رانش زمین در هند و بنگلادش موجب مرگ ده‌ها نفر و آوارگی میلیون‌ها شهروند در این منطقه جنوب آسیا شد.

کشور‌های آسیای جنوبی که بیش از ۱.۳ میلیارد نفر از جمعیت جهان را در خود جای داده اند، تحت تأثیر باران‌های موسمی قرار گرفته‌اند و برخی از بارندگی ها، بدترین سیل‌ها را در این منطقه طی سال‌های اخیر به دنبال داشته است.

به گفته مقامات مدیریت بلایای طبیعی هند در تاریخ یکم تیرماه، پس از بارش باران شدید در ایالت شمال شرقی آسام که باعث رانش زمین و گسترش سواحل رودخانه‌ها شد، حداقل ۴۸ نفر جان خود را از دست داده اند. این گزارش اضافه می‌کند بیش از ۵.۵ میلیون نفر تنها در این ایالت از سیل آسیب دیده اند.

در ۳۰ مرداد ماه سال جاری، سیل و رانش زمین ناشی از باران‌های موسمی طی سه روز گذشته، بیش از ۵۰ قربانی در شمال و شرق هند بر جای گذاشت.

سال گذشته نیز در صاعقه در دو ایالت بیهار و اوتار پرادش، جان ۱۱۶ نفر را گرفت.
در سال ۲۰۱۹، بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر در مناطق مختلف هند به دلیل وقوع سیل و رانش زمین جان خود را از دست دادند.
باران‌های موسمی (مانسون) که از ژوئن تا سپتامبر به طور منظم در هند ادامه دارد همه ساله خسارت جانی و مالی زیادی دراین منطقه برجای می‌گذارد.
مانسون حدود ۷۰ درصد بارش سالانه هند را تامین می‌کند و برداشت محصولات مهم کشاورزی مانند برنج، گندم، نیشکر و دانه‌های روغنی مانند سویا به آن وابسته است. حدود ۱۵ درصد از اقتصاد ۲ تریلیون دلاری هند به بخش کشاورزی اختصاص دارد، اما این بخش نیمی از جمعیت ۱.۳ میلیارد نفری هند را به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار کرده است
این فصل در جنوب آسیا با سیل‌های گسترده و طوفان‌های شدید همراه است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها