در اولین رویداد Demo Day استان آذربایجان شرقی صورت گرفت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و مهراصل

رویداد Demo Day مهراصل با هدف ارتباط شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان با صنایع بزرگ استان توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و گروه کارخانجات تولیدی شرکت مهراصل برگزار شد.
کد خبر: ۱۳۷۶۸۴۱
به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان شرقی رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در رویداد Demo Day مهراصل گفت: پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی به دنبال ایجاد اکوسیستم فناوری در استان مانند یک جنگل بارانی است به‌طوری‌که ایده‌ها و فناوری‌ها بتوانند در این اکوسیستم بدون نیاز به دخالت دولت رشد و نمو بکنند.

دکتر عبدالرضا واعظی افزود: باید تفکر توسعه در مدیران و جامعه شکل گیرد تا توسعه عملیاتی شود و نقش دولت در اکوسیستم فناوری و نوآوری بایستی تنها ریل‌گذاری و نه تصدی‌گری باشد.

وی با اشاره به‌ضرورت بهره‌مندی صنایع از محصولات فناورانه برای رفع نیازهای خود گفت: پارک‌های علم و فناوری حلقه واسط بین دانشگاه‌ها و صنایع و به‌نوعی حلقه انتهایی پژوهش‌های کاربردی هستند.

دکتر واعظی بابیان اینکه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در مرزهای دانش حرکت می‌کنند و محصولات با تکنولوژی بالا تولید می‌کنند، ارزش‌افزوده بالا، داشتن قابلیت صادراتی، قابلیت توسعه و ارتقا و نیز بهره منادی از مشوق‌های قانونی را از مزیت‌های اصلی سرمایه‌گذاری در محصولات دانش‌بنیان عنوان کرد.

وی تامین هزینه‌های اولیه تحقیق و توسعه و نیاز به هم سرمایه‌گذاری یا مشارکت در ریسک تحقیق و توسعه را از آسیب‌ها و موانع اصلی طراحی و تولید محصولات فناورانه دانست.

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با اشاره به پتانسیل شهرستان آذرشهر در خصوص دارا بودن دانشگاه‌های توانمند، صنایع و شهرک‌های صنعتی در شهرستان گفت: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان آذرشهر با همراهی مدیران شهرستان به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرماندار شهرستان آذرشهر نیز بر ضرورت توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری در این شهرستان تأکید کرد.

شمس علی محمودیان گفت: هم‌اکنون بسیاری از زیرساخت‌های لازم در شهرک صنعتی شهید سلیمی به‌عنوان بزرگ‌ترین شهرک صنعتی در شمال غرب کشور در حال تکمیل است ولی بهره‌مندی صنایع از محصولات فناورانه اصلی‌ترین مقوله‌ای است که باید به آن توجه ویژه‌ای بشود.

وی آلایندگی‌های زیست‌محیطی، مصرف بیش‌ازحد انرژی، کمبود آب و برق در آینده و سطح تکنولوژی صنایع را اصلی‌ترین چالش‌های صنایع موجود دانست و تأکید کرد: صنایع باید با بهره‌گیری از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان این آسیب‌ها را رفع بکنند.

قائم‌مقام مدیرعامل گروه کارخانه‌های مهراصل هم گفت: گروه صنعتی مهراصل به دنبال ایجاد بستری لازم برای ارتباط مستمر بین فناوری و صنعت است.

مهندس سیده صنم مقیمی اصل افزود: بهره‌گیری از فناوری در صنایع موجب پیشرفت صنایع و بی‌نیازی کشور از واردات می‌شود.

وی این رویداد را فرصتی بی‌نظیر برای رفع نیازهای فناورانه مهراصل و همچنین مشارکت مهراصل در توسعه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان عنوان کرد.

در این رویداد چندین شرکت فناور و دانش‌بنیان ایده‌ها و محصولات خود در حوزه‌های صنایع تهویه و تبرید، مس، معدنی و شیمیایی ارائه کردند و تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و گروه کارخانه‌های مهراصل منعقد شد.

هلدینگ صنعتی مهراصل متشکل از کارخانه‌های توليد چيلر برقي و برودتي آريا تولیدکننده محصول دانش‌بنیان چیلرهای نسل جدید از سال 69 در حوزه‌های صنایع تهویه و تبرید، مس، معدنی و شیمیایی فعالیت خود را آغاز کرده و به‌عنوان بزرگ‌ترین شركت فعال در زمينه تهويه و تبريد در کشور؛ لوله مسي، گاز نيتروژن جداسازي شده، چيلرهاي جذبی، شيرآلات و اتصال آلات مسي و برنجي، كويل و انواع رادياتورهاي صنعتي، فن كويل و كولرگازي را به بازار عرضه می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها