ساوه و زرندیه به گزارش جام جم آنلاین :مجید علیپور در حاشیه بازدید از یک شرکت دانش بنیان واقع در منطقه ویژه شهر صنعتی کاوه اظهار کرد: با توجه به نامگذاری و شعار امسال با عنوان "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین"، تمام دستگاه های اجرایی وظیفه دارند در راستای تحقق این امر تلاش کنند.
وی بیان کرد: قوه قضاییه نیز رویکرد حمایت از تولید و رفع موانع با هدف شتاب بخشی به چرخه تولید در دستور کار دارد و در این راستا اقدامات لازم را با همکاری سایر نهادهای مربوط انجام میدهد.
به گفته دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه، گسترش شرکتهای دانشبنیان باید در اولویت قرار گیرد، این مهم در حالی بوده که این شرکت دانش بنیان در حوزه تولید دارو، نیاز کشور را برطرف کرده و به چرخه اقتصادی و علمی نیز کمک شایانی میکند.
علیپور ادامه داد: استفاده از ظرفیت و دانش داخلی و همچنین بهرهگیری از به روزترین تجهیزات و امکانات دنیا جزو اولویتهای شرکتهای دانشبنیان در راستای جلوگیری از واردات محسوب میشود.
رئیس هیات مدیره شرکت تولیدکننده دارو نیز در این بازدید گفت: این واحد دانشبنیان تولیدکننده انواع دارو و مکملهای غذایی و دارویی است که در منطقه ویژه اقتصادی کاوه فعالیت دارد.
مهدی مرادی افزود: این واحد در حوزه تولید انواع قرص، کپسول، شربت، قطره، محصولات استنشاقی و اسپری های تنفسی با تکنولوژی مدرن و پیشرفته، داروهای هورمونی و ... است که در پنج خط تولیدی و ۶ خط بسته بندی فعالیت میکند.
وی بیان کرد: به منظور ساخت آزمایشگاه این واحد تولیدی دانش بنیان دو میلیون و ۵۰۰ هزار یورو هزینه شده و یکی از بهترین آزمایشگاههای ایران بوده که برای ۱۲۰ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مرادی با اشاره به وجود برخی مشکلات گمرکی در ترخیص کالا گفت: در تولیدات این شرکت به گونهای هدفگذاری شده که پس از تامین نیاز داخلی بخش عمده ای از تولیدات صادر و برای کشور ارزآوری داشته باشد اما رفع مسائل مربوط به گمرک نیاز به همت مسئولان مربوط دارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد