به گزارش جام جم انلاین هرمزگان،معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای هرمزگان گفت: برای بهره وری بیشتر و رشد شاخص ها در آبزی پروری و اقتصاد هرمزگان راهی جز دانش بنیان کردن نداریم.
علی فیروزی در نشست فرصت های اقتصادی پیرامون حوزه آبزی پروری در دانشگاه هرمزگان، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" افزود: این مهم بیانگر اهمیت موضوع است و در این سال می بایست دانشگاه ها و مراکز علمی با توان و به صورت عملی ورود نمایند.
وی اضافه کرد: دانشگاه ها و مراکز علمی و فعالین حوزه دانش بنیان باید طعم دانش بیان را به کام مردم بچشانند و درعمل شاهد حرکت در مسیر دانش بنیان باشیم.
فیروزی اظهار کرد: برای بهره وری بیشتر و رشد شاخص ها در آبزی پروری و اقتصاد هرمزگان راهی جز دانش بنیان کردن نداریم و باید زیرساخت های این اقدام بزرگ از دانشگاه ها، پارک علم وفناوری و مراکز علمی آغاز شود.
در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان ضمن اعلام استقبال از ورود دانشگاه ها و مراکز علمی برای مرتفع سازی چالش ها و موانع تولید حوزه شیلات گفت: با توجه به ظرفیت های عظیم شیلاتی استان هرمزگان بی شک در صورت ورود عملی دانشگاه ها و مراکز علمی به این مهم شاهد ارتقای شاخص های تولید باشیم.
عبدالرسول دریایی حوزه بیوتکنیک مربوط به تکثیر و پرورش آبزیان اعم از ماهی و میگو و ماهیان خاویاری، جلبک و زالو و آبزیان آب شور، حوزه تولید غذای آبزیان،حوزه های تولید مکملها، پروبیوتیکها و تولید واکسن، حوزه تجهیزات آبزی پروری و مکانیزاسیون و حوزه اصلاح روش های صید و اصول صید از را جمله زمینه های نیاز شیلات به ورود شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی خواند.
دریایی بیان کرد: در این نشست طرح های اقتصادی تکثیر میگوی وانامی با رعایت شرایط ایمنی زیستی جهت تولید میگوی عاری از بیماری spf، پرورش متراکم میگوی وانامی در سیستم گلخانه (پوشش بسته) با ظرفیت ۴۰ تن در هکتار، مزرعه تولید سیست و بیومس آرتمیا،تولید و فرآورده جلبک اسپیرولینا و تکثیر و پرورش ماهی آکواریومی اسکات و تبدیل محیط زندگی این ماهی از آب لب شوره به آب شیرین در حوزه شیلات بررسی و چالش ها و موانع مقابل این طرح ها نیز گفتگو شد.
مدیرکل شیلات هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: مقرر شد طرح های ارائه شده جهت بررسی و کارشناسی بیشتر به اداره کل شیلات هرمزگان ارسال شود و پس از بررسی های اولیه در صورت موافت به کارگروه توسعه شیلات ارائه شود.
همچنین رئیس دانشگاه هرمزگان در این جلسه با اشاره به مأموریت گرا بودن این دانشگاه، بیان کرد: دانشگاه هرمزگان با توجه به نقش هدایتگری و مشاورهای خود در جامعه میزبان، در دوره جدید با تکیه بر شعار سال اقدام به تشکیل اتاق فکر نخبگان دانشگاهی به منظور حل مشکلات استان به عنوان مشاور پشتیبان علمی استان نموده است و در این راستا در این مدت کوتاه گامهای ارزشمندی نیز برداشته است.
دکتر محمدصادقی ادامه داد: امروزه توسعه هر کشور بر مدار دانش استوار است و سرمایهگذاری در امر آموزش لازمه این توسعه خواهد بود.
وی با اشاره به نقشآفرینی استان هرمزگان در سطح ملی اظهار کرد: دانشگاه هرمزگان نیز خود را در سطح ملی دارای مسئولیت میداند و در همین راستا همکاریهای بینالمللی خوبی با حمایتهای وزارت خارجه شکل گرفته و در حال انجام است.
صادقی با اعلام خبر تشکیل اتاق فکر توسعه استان در دانشگاه هرمزگان خاطرنشان کرد: بهزودی با میزبانی دانشکده کشاورزی و مجتمع آموزش عالی میناب نشستی بهمنظور بررسی ظرفیتهای اقتصادی و توانمندیهای دانشگاه هرمزگان در حوزه کشاورزی برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت