به گزارش جام جم آنلاین، در حالی که میتوان از آنتی بیوتیک ها به جای جراحی برای درمان آپاندیسیت حاد استفاده کرد، بیمارانی که آنتی بیوتیک دریافت میکنند باید در صورت ابتلاء به سرطان به دقت تحت نظر قرار گیرند.
به گفته محققان، جراحی تنها راه تشخیص قطعی سرطان آپاندیس است، بنابراین بیماران آپاندیسیت حاد که به جای جراحی آنتی بیوتیک دریافت میکنند ممکن است در تشخیص سرطان خود با تأخیر مواجه شوند.
در این مطالعه، محققان دادههای مربوط به حدود ۳۸۸,۰۰۰ بیمار در ایالات متحده را که از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۷ مبتلا به سرطان روده بزرگ در سمت راست تشخیص داده شده بود، تجزیه و تحلیل کردند، که ۱۹,۵۷۰ نفرشان مبتلا به سرطان آپاندیس بودند.
بیماران مبتلا به سرطان آپاندیس کمتر از ۵۰ سال و مشکلات سلامتی کمتری داشتند. به عنوان مثال، بیماران کمتر از ۴۰ سال ۱.۴ درصد از سایر سرطانهای روده و ۸.۴ درصد از سرطانهای آپاندیس را تشکیل میدهند، در حالی که بیماران ۷۰ سال و بالاتر ۵۸.۲ درصد سایر سرطانهای روده و ۲۵.۳ درصد از سرطانهای آپاندیس را تشکیل میدهند.
این مطالعه همچنین نشان داد که ۲۸.۷ درصد از بیماران مبتلا به سرطان آپاندیس دارای تومورهای کارسینوئیدی، یک نوع تومور عصبی غدد درون ریز با رشد آهسته، هستند و به نظر میرسد افزایش خطر ابتلاء به سرطان آپاندیس در افراد کمتر از ۵۰ سال ناشی از این تومورها باشد.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد