ارزیابی مشاور امنیت ملی آمریکا از روند مذاکرات وین

مشاور امنیت ملی آمریکا بازگشت به پایبندی متقابل به برجام در سال جاری میلادی را دشوار توصیف کرد و گفت که پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۱۳۵۳۴۴۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا پس از پایان دور هفتم مذاکرات وین مدعی شد که این رایزنی‌ها به خوبی پیش نمی‌رود.

وی گفت: دولت بایدن پس از برگزاری دور هفتم مذاکرات وین، باوجود اینکه قدرت‌های جهانی، از جمله چین و روسیه متحد شده اند، هنوز راه بازگشت به توافق هسته‌ای احیا شده با ایران را نمی‌بیند.

سالیوان ادامه داد: مذاکرات به گونه‌ای خوب پیش نمی‌رود و هنوز راه بازگشتی (به توافق) نداریم.

این مقام آمریکایی همچنین بیان کرد: آنچه خوب پیش می‌رود، اتحاد ما با شرکای اروپایی مان و همسویی بیشتر با چین و روسیه است. من فکر می‌کنم که ایران نیز به طور فزاینده‌ای درک کرده است که باید به شکل سازنده و جدی به میز مذاکره بیاید و اینکه صبر ما نامحدود نیست.

سالیوان در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به توسعه برنامه هسته‌ای کشورمان در ماه‌های اخیر خاطر نشان کرد: از زمان خروج واشنگتن از برجام تهران به گسترش فعالیت‌های هسته‌ای خود ادامه داده است. اکنون مشخص شده است که بازگشت به پایبندی متقابل در سال جاری دشوارتر از آنچه می‌خواستیم ببینیم، است.

به گزارش ایسنا، علی باقری مذاکره کننده ارشد کشورمان در وین پس از پایان دور هفتم رایزنی‌ها تاکید کرد: ایران در این مرحله خواستار توقف مذاکرات نبوده بلکه ما از ابتدا توافق کردیم که لازم است پس از رسیدن به پیش‌نویس توافق، استراحت داشته باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر طرف مقابل دیدگاه‌ها و مواضع منطقی جمهوری اسلامی ایران را بپذیرد، گفتگو‌های دور جدید می‌تواند آخرین دور مذاکرات باشد و در کوتاه‌ترین زمان به توافق برسم.

باقری با تاکید بر اینکه "سرعت دستیابی به توافق بستگی به طرف مقابل دارد" گفت: سه کشور اروپایی روز جمعه در بیانیه مشترکی اعلام کردند که وقفه در مذاکرات وین خواست ایران بوده است، اما ایران از ابتدا بر ضرورت استمرار مذاکرات برای دستیابی به پیش نویس مورد توافق تاکید داشت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها