به گزارش جام جم آنلاین، «ایسمه فولر تامسون»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه تورنتو کانادا، گفت: «این یافتهها نشان میدهد که بزرگسالان مبتلا به اختلال بیش فعالی چقدر در برابر اختلالات اضطراب فراگیر آسیبپذیر هستند.»
وی در ادامه افزود: «مطالعات زیادی وجود دارد که اختلال بیش فعالی در بزرگسالان را با افسردگی و خودکشی مرتبط میکند، اما توجه کمتری به اختلالات فعالیت عمومی و سایر پیامدهای نامطلوب در طول زندگی شده است.»
برای این مطالعه، یک نمونه ملی متشکل از حدود ۶۹۰۰ پاسخ دهنده در نظرسنجی سلامت جامعه کانادایی-سلامت روانی بررسی شدند. نمونه شامل ۲۷۲ نفر مبتلا به اختلال بیش فعالی و ۶۸۲ نفر مبتلا به اختلال اضطراب فراگیر بود.
یافتهها نشان داد که این ارتباط حتی در زنانی که دچار بیشفعالی بودند پنج برابر احتمال ابتلاء به اختلال اضطراب بیشتر بود.
این یافتهها نشان میدهد که زنان مبتلا به اختلال بیش فعالی نیز ممکن است بیشتر مستعد ابتلاء به اضطراب باشند و بر نیاز به حمایت بیشتر از زنان مبتلا به این اختلال تأکید میکنند.
به گفته محققان، حدود ۶۰ درصد از مبتلایان به اختلال بیش فعالی که دارای اختلالات اضطرابی بودند، تجربه نامطلوب دوران کودکی مانند سوءاستفاده جنسی یا فیزیکی در دوران کودکی، یا خشونت مزمن خانوادگی والدین داشتند.
یافتهها همچنین نشان داد که احتمال ابتلاء به اختلال اضطراب همراه با اختلال بیش فعالی برای افرادی که در طول عمرشان سابقه اختلال افسردگی حاد داشتند، شش برابر بیشتر بود.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت