رئیس کل دادگستری کرمان در بازدید از سرپرستی روزنامه جام جم عنوان کرد:

استقبال دستگاه قضایی از پیشنهادات سازنده برای بهبود خدمات قضایی 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:

آسیب های متوجه اطفال با عدم رسیدگی به هنگام در آینده به جرایم جدی تبدیل می شوند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت:اطفال و نوجوانان موضوعی ست که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرند،چراکه عدم رسیدگی به هنگام به آسیب های متوجه آنها موجب می شود در آینده تبدیل به جرایم و آسیب های جدی شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت:اطفال و نوجوانان موضوعی ست که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرند،چراکه عدم رسیدگی به هنگام به آسیب های متوجه آنها موجب می شود در آینده تبدیل به جرایم و آسیب های جدی شوند.
کد خبر: ۱۳۴۶۸۳۶
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛سید مهدی قویدل،در بازدید از مرکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده بچه های آفتاب که باحضور مدیرکل بهزیستی استان کرمان برگزار شد،اظهار داشت:در این قبیل مراکز تلاش و اقدامات جهادگونه و به صورت گمنام انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی دائما در حال تولید است، افزود:متاسفانه بسیاری از افراد جامعه در این تولید آسیب دخیل هستند و قطعا کوتاهی ها و عدم توجه به وظایف و اختیارات موجب می شود این بروز آسیب ها روز به روز افزایش یابد تا جایی که برخی مواقع نمی توان راهکاری برای آن پیدا کرد.

این مقام قضایی با اشاره به اینکه در سال ۹۹ شاهد تصویب قانون جامع وکاملی بودیم،افزود:در این قانون تعریفی برای حمایت از اطفال ونوجوانان ارایه شده که خلاهای گذشته را شناسایی و تعاریفی برای آن مطرح کرده است.

قویدل،بیان کرد:امسال نیز آیین نامه اجرایی این قانون تصویب و وظایف و سهم هریک از دستگاه ها تفکیک و احصا و به تمام استان ها ابلاغ شده است که یکی از تاکیدات آن تشکیل دفاتر حمایت از خانواده می باشد و باتوجه به تکالیف قانونی و صراحت قانون قطعا این موارد پیگیری خواهد شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به طرح نماد(نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان)خاطرنشان کرد:این طرح در صورتی به صورت کامل اجرا می شود که همه اعضای گروه کمک کنند.

قویدل،افزود:همواره در بحث مدیریت ها چرخش ایجاد می شود ممکن است همه مسئولین تمامی مشکلات را نشناسند به همین جهت باید با برنامه ریزی منسجم مشکلات را مدیریت و راهکارهای آن را احصا کرده تا بتوانیم در شورای پیشگیری از وقوع جرم به صورت مصوبه موارد را پیگیری و دنبال کنیم.

وی اظهار داشت:در آینده گردهمایی اختصاصی برای این موضوع خواهیم داشت تا موارد و دغدغه های افراد در صحنه مطرح و پیگیری شود.

این مقام قضایی در پایان گفت:رویکرد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان این است که دادستان ها به عنوان مدعی العموم بر عملکرد دستگاه ها و به ویژه نسبت به اولویت های استان و همچنین در بحث کودکان نظارت کامل داشته باشند؛به همین جهت در شهرستان هایی که مدیران ارتباط تنگاتنگی با مرجع قضایی داشته اند نتایج مطلوب تری اتخاذ شده است،از این رو درخواست می شودچالش ها و مشکلات در بحث کودکان نیز به این معاونت اعلام شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیزگفت:ما به عنوان مدیران استانی متولی جغرافیای خود هستیم و باید به صورت بومی جهت رفع مشکلات و چالش های خود برنامه ریزی و اقدام کنیم چراکه این گونه عمل کردن موثرتر واقع می شود تا اینکه منتظر برنامه ریزی کشوری و نسخه واحد باشیم.

عباس صادق زاده،اظهار داشت:اغلب افراد جامعه ما با عدم مهارت زندگی در ایجاد زندگی سالم مواجه هستند و همچنین بی برنامگی حاکمیتی نیز در بروز مشکلات و آسیب های اجتماعی بسیار اثرگذار است.

وی افزود:اگر بخواهیم به اصلاح نسبی رسیده و از وضعیت کنونی به وضعیت بهتری برسیم باید مهندسی معکوس انجام دهیم به گونه ای که به عقب برگردیم و کاستی ها را جبران کنیم تا به شرایط قابل پذیرش برسیم.

صادق زاده،با اشاره به اینکه اکنون فاقد یک برنامه اجتماعی منسجم هستیم،بیان کرد:اگر همت،اراده و هزینه صرف موضوعاتی جهت فرهنگ سازی،مشاوره،تحقیق و رصد خانواده و فرزندان شود قطعا با مشکلات کمتری مواجه خواهیم بود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان همچنین تصریح کرد:خوشبختانه اکنون با حضور سیدمهدی قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان مسائل اجتماعی استان کرمان شتاب خوبی گرفته است و دستگاه ها نیز متوجه این رویه شده اند.
 
صادق زاده،اظهارداشت:شیوه نامه ای برای ساماندهی کودکان خیابا نی کرمان نوشته و نقش هریک از دستگاه ها مشخص شده است و چنانچه این شیوه نامه اجرا شود بسیاری از نواقص امروز مرتفع خواهد شد،ضمن اینکه باید یادآور شد که مسائل اجتماعی سخت و پیچیده اند اما قابل حل نیز می باشند منتهی نیازمند اراده،هم افزایی و انسجام اند.

وی افزود:اگر بخواهیم برای کودکان اتباع برنامه ریزی کنیم باید دست به دست هم داده و طبق برنامه و اصولی پیش برویم و آموزش و پروش هم باید پذیرش این افراد را داشته باشد. 

صادق زاده،خاطرنشان کرد:متاسفانه امروز آسیب های اجتماعی پهنه وسیعی پیدا کرده اند و کودکان بازمانده از تحصیل و مشکلات بعدی آنها از نتایج این آسیب ها می باشند،اما قابل تعدیل و قابل مدیریت هستند به شرط اینکه دستگاه ها وظایف خود را بدانند و به آن عمل کنند و همه افراد باید بدانند که در قبال خود و جامعه مسئولند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها