به گزارش جام جم آنلاین ، بحران های اقتصادی در کنار بلایای طبیعی و غیرطبیعی در سرتاسر جهان دیده می شود. تنش های سیاسی هم یک چالش بسیار بزرگ در نقاط مختلف جهان است و البته فقر هم که در بدبختی های حاضر نقش پررنگی دارد.
آنچه در ادامه می بینید مروری کوتاه به برخی از بحران های گذرا در سطح جهان است:
دیهانباد هندوستان. مردی با سبدی از زغال سنگ از معدنی در ایالت جارکند از یک صخره شیب دار بالا می رود. یک مطالعه دولتی نشان داد که این منطقه دارای بزرگترین ذخایر زغال سنگ کشور است اما کارگرانش بسیار فقیر هستند و با بدترین شرایط کار می کنند.
گلاسکوی اسکاتلند. اعتراض فعالان حوزه اقیانوس ها به شیوه های مخرب ماهیگیری صنعتی در جریان کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد.
کنگو؛ یک ماهیگیر پس از شیرجه چند متری به پایین بدون تجهیزات استراحت می کند تا صدف ها را در کف حرا در دهانه رودخانه کنگو در جنوب غربی کشور برداشت کند.
لاپالمای اسپانیا هم همچنان در میان خاکسترهای متصاعد شده از دهانه آتشفشانی مدفون است.
این هم تصویر دیگری از نمای شهر لاپالما.
پورتوپرنس در هائیتی. تمام این کشور حوزه دریای کارائیب غرق در بحران و جرم است. بیکاری و گرسنگی اوضاع بدی را رقم زده است.در این میان پدیده دزدان و زورگیران جنایتکار در این کشور رو به افزایش است.
در همین پورتوپرنس صدها شغل کاذب به وجود آمده، از جمله جمع آوری مواد بازیافتی از لابلای زباله ها.
کابل، پایتخت افغانستان. مردم در صف های انتظار برای دریافت پول در یک مرکز توزیع که توسط برنامه جهانی غذا راه اندازی شده است، قرار گرفته اند. اقتصاد افغانستان در سقوط آزاد، کشور با فقر و گرسنگی فزاینده مواجه است.
رباط، مراکش. نیروهای امنیتی هنگام آماده شدن برای متفرق کردن اعتراض علیه اجرای مجوز اجباری واکسن کووید-19 توسط دولت، نگهبانی میدهند.
سنت لوئیس سنگال. پسری از خانه هایی می گذرد که بر اثر امواج و فرسایش در ساحل آسیب دیده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت