به گزارش جام جم آنلاین، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری شامگاه پنجشنبه بدون ارائه راهکار جایگزین مدعی شد دریافت سوخت از ایران راه حل بحران انرژی لبنان نیست.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری پنجشنبه تصریح کرد: «دریافت سوخت از کشوری مانند ایران که مشمول تحریم های گسترده است راهکار پایداری برای بحران انرژی لبنان نیست.»
وی اضافه کرد: «ما از تلاشهای شفاف برای یافتن راه حلهای شفاف و پایدار انرژی که بتواند بحران حاد لبنان و کمبود سوخت در این کشور را رفع کند حمایت میکنیم. آنچه مد نظر ما است این است که حزبالله در حال انجام یک بازی تبلیغاتی است بدون آنکه دنبال حل مسئله به صورت سازنده باشد.»
ند پرایس سپس در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره تحریم های آمریکا علیه ایران گفت: «رویکرد ما در قبال این تحریمها تغییر نکرده است. تا زمانی که نتوانیم به پایبندی دوجانبه برجام برگردیم تغییری در آن تحریمها پیشبینی نمیکنیم.»
دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینههای لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته ای برجام را فراهم کند.
تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرفهای برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرفها میگویند پیشرفتهای ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پارهای اختلافات کماکان باقی است.
یکی از زمینههای اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریمهایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمیتواند درباره عدم خروج دوباره دولتهای بعدی آمریکا از برجام بدهد.
مضاف بر این، مقامهای دولت آمریکا پیش از این تصریح کردهاند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقهای استفاده کنند.
اخیراً مقام معظم رهبری در جلسهای تأکید کردند آمریکاییها خواستار گنجاندن بندی در توافق هسته ای برجام برای ملزم کردن ایران به گفتوگو بر سر مسائل موشکی و منطقهای هستند.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت