به گزارش جام جم آنلاین ، تصور عام از قطب شمال سرمایی شدید ، مناظری پوشیده از برف و چیزهایی شبیه این است که البته کاملا هم با واقعیت انطباق دارد. اما در کنار آن می توان زیبایی ها و چیزهای دیگری از قطب شمال را هم دید.
این گزارش حاوی تصاویری مختلف از قطب شمال است که اخیرا در قالب یک کتاب به نام «زندگی در دایره قطب شمال» به چاپ رسیده است.
لاپلند در فنلاند. آنچه در تصویر می بینید فقط درخت های پوشیده از برف نیست بلکه سردترین وضعیت سال را نشان می دهد؛ درجه 22 منهای فارنهایت.
فرانس جوزف لند در روسیه. در 260 کیلومتری شرق مجمع الجزایر سوالبارد نروژ ، 192 جزیره وجود دارد که در سطح وسیعی از اقیانوس پراکنده شده اند و 375 کیلومتر (233 مایل) از غرب به شرق کشیده شده اند. این مجمع الجزایر تنها توسط پرسنل نظامی روسیه اداره می شود.
کاریبو واقع در کانادا. این گوزن موسوم به رین فقط و فقط در این نقطه از کره زمین زندگی می کند.
ساحل نیوفاندلند ، کانادا. هر سال ، کوه های یخی بزرگ از یخچال های قطبی و گرینلند کانادا متولد می شوند سپس به سمت جنوب در اقیانوس اطلس شناور می شوند و سرانجام در سواحل نیوفاندلند و لابرادور ذوب می شوند.
جزیره لفتون نروژ. پدیده بسیار زیبا و شگفت انگیز موسوم به شفق قطبی.
جزیره بافین کانادا. بزرگترین جزیره کانادا یکی از 36 هزار جزایر مجمع الجزایر قطبی کانادا است. یخ ها، ساحل را در بیشتر اوقات سال احاطه کرده اند و تنها در تابستان ناپدید می شوند.
نوناووت کانادا. این یکی جانور هم فقط در این نقطه از کره زمین رویت می شود؛ روباه قطبی.
لاپلاند فنلاند و باز هم پدیده زیبای شفق قطبی.
انتهای جنوبی مجمع الجزایر لوفوتن نروژ. خانه های قرمز برای دسترسی آسان به قایق ها روی صخره ها یا آب بنا شده اند.
میرلند نروژ. زمان غروب آفتاب.
اسوالبارد گرینلند. عبور کشتی از میان یخ ها. فقط کشتی های مخصوص می توانند از این ناحیه عبور و مرور کنند.
اینجا شمال فنلاند است و به دلیل سرمای بیش از حد ساکنان بسیار بسیار کمی دارد. همان ساکنان کم جمعیت هم قبل از اینکه هوا به این شدت سرد شود و برف همه جا را بپوشاند موقتا به جنوب فنلاند می روند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت