دربها در گذشته تنها نقش حفاظتی و ایجاد یک حریم امن را برای خانه ایفا میکردند. اما به مرور که نیاز به امنیت شدت بیشتری پیدا کرد وساختمانها با تغییر و تحول گوناگونی روبرو شدند دربها نیز هم گام با پیشرفت تکنولوژی تغییر یافته و نقشهای متعددی را ایفا نمودند. از جمله این نقشها میتوان به ایجاد زیبایی ساختمان و نمای آن و نیز سهولت بیشتر برای ورود و خروج اشاره نمود. این تحولات همچنان ادامه پیدا نمود تا این که امروزه شاهد دربهای اتوماتیکی گوناگونی چون شیشهای، کرکرهای و... از برندهای مختلف که هر کدام برای ساختمان و مکان خاصی به صورت تخصصی طراحی شده هستیم.
درب های شیشه ای اتوماتیک در دو مدل کشویی و لولایی قابل استفاده در مراکز عمومی و خصوصی مانند: هتل، فرودگاه، پاساژ و فروشگاه ها می باشد. مزایای درب اتوماتیک شیشه ای را میتوان برای سهولت در تردد عابرین، زیبایی، ارتقا سطح مقبولیت اماکن مورد استفاده و جلوگیری از اتلاف انرژی نام برد.
انواع دربهای شیشه ای
با گذشت زمان و استقبال افراد گوناگون از
درب اتوماتیک شیشه ای شرکتهای زیادی اقدام به تولید این نوع دربها نمودند به گونهای که امروزه در بازار و فروشگاهها با مدلهای متفاوتی از این نوع دربها روبرو خواهیم شد. از جمله این دربهای اتوماتیکی میتوان به نوع کشویی، کروی، تلسکوپی اشاره نمود که در ادامه به بررسی هر یک میپردازیم.
دربهای کشویی؛
از جمله پرکاربردترین دربهای شیشهای اتوماتیک نوع کشویی آن بوده که در اماکن و ساختمانهای متفاوتی از جمله بیمارستانها، مراکز خرید و.... به کار برده میشود. این دربها به دلیل برخوداری از ظاهری شکیل، ایجاد امنیت بالا و سهولت در تردد خصوصاً برای افراد مسن و معلولین که توانایی فشردن درب را ندارند از گزینههای بسیار مناسب برای خرید دربهای اتوماتیکی محسوب میشود. همانطور که میدانید دربهای سنتی دارای اندازههای مشخصی هستند که نمیتوان آنها را تغییر داد اما درب شیشه ای برقی را میتوان در اندازههای دلخواه سفارش دهید و از فضای ساختمان خود بیشترین استفاده را کنید.
دربهای تلسکوپی؛
دربهای تلسکوپی نیز همچون نوع کشویی دارای مکانیزم خطی بوده و به صورت افقی اقدام به باز و بسته شدن درب مینماید. اما این دربها با برخوداری از چهار لنگه متحرکی که در ساخت آن به کار رفته شده است میتوانند عملکرد بهتری را نسبت به نوع کشویی در باز و بسته نمودن درب به اجرا در آورند. خوب است بدانید که با تنظیم این درب اتوماتیک شیشه ای میتوان آن را به حالت دائم باز، نیمه باز، دائم بسته، ورود ممنوع، خروج ممنوع در آورد و میزان رفت و آمد به داخل ساختمان را کنترل نمود. این دربها برای مکانهای پرتردد، مکانهایی که دارای فضایی با عرض کم هستند مناسب بوده و موجب صرفه جویی در مصرف انرژی، عدم ایجاد سر و صدا در هنگام باز و بسته شدن، سهولت در تردد و عدم ورود گرد و غبار به محیط داخلی میشود.
درب منحنی یا کروی؛
در صورتی که به دنبال زیبایی و لوکس بودن ساختمان خود هستید درب اتوماتیک شیشه ای کروی انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود. چرا که این دربهای زیبا علاوه بر ایجاد نمایی زیبا در ساختمان، به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک کرده و به صورت هوشمند به کنترل ورود و خروج افراد میپردازد. همچنین این دربها به نسبت عرضی که دارند عملکرد مناسبی را در باز و بسته شدن دربها خواهند داشت.
قطعات درب های اتوماتیک شیشهای
این دربها از اجزای متفاوت و گوناگونی ساخته شدند که در مجموع سبب ایجاد عملکرد صحیح و تشکیل درب اتوماتیک شیشه ای میشود. شناخت این اجزا و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص آن میتواند زمینهی انتخابی بهتر و خریدی رضایتبخشتر را برای افراد به ارمغان آورد. از اینرو بهتر است قبل از اقدام به خرید، کمی با اجزای سازندهی آن آشنا شوید تا به صورت حرفهایتر به انتخاب درب اتوماتیک مورد نظر خود بپردازید.
موتور؛ موتورهای تعبیه شده در این دربها به طور کلی وظیفهی تبدلیل انرژی الکتریکی به مکانیکی را بر عهده اشته و با حرکت چپ گردان و راست گردان خود منجر به حرکت هنگرها شده که در نتیجهی آن نیروی محرکهی لازم جهت حرکت در دربها فراهم میشود.
ریل؛ ریلها از دیگر اجزای مهم درب اتوماتیک شیشه ای هستند که حرکت آرام و بیصدای درب را در هنگام باز و بسته شدن ایجاد میکنند. این بخش معمولاً به رنگ نقرهای و آلومینیوم سخت موجود بوده که متقاضیان بر حسب سلیقه میتوانند رنگ آن را تغییر بدهند.
سنسور و چشمی درب؛ سنسورها در واقع وظیفهی تشخیص حرکات اجسام و صادر نمودن فرمانهای متفاوتی نظیر باز یا بسته شدن را برعهده دارند. سنسورهای مادون قرمز پسیو، مادون قرمز اکتیو و مادون قرمز میکروویو از جمله سنسورهای موجودی هستند که در دربهای مختلف اتوماتیک شیشهای به کار میروند.
کنترل باکس؛ این قسمت از اصلیترین اجزای درب اتوماتیک شیشه ای بوده که وظیفهی کنترل موتور و حرکات درب را برعهده دارد. به طور کلی این قسمت دارای صفحه کلیدی دستی و یا دیجیتالی و یا ولومی بوده که میتواند اطلاعات مربوط به عملکرد درب را یعنی مدت زمان باز یا بسته ماندن، سرعت حرکات درب و... را که از طرف ریموت و چشمی به موتور داده میشود در حافظهی خود ثبت نماید.
هنگر؛ این قسمت به نگهداشتن لتهای متحرکی که به واسطهی نیروی مکانیکی ایجاد شده از طرف موتور متحرک میشوند، کمک میکند.
درب اتوماتیک شیشه ای راحتی را برای شما به ارمغان می آورد اما حفظ و نگهداری آن کار دشواری است. درب های اتوماتیک با توجه به اندازه، فریم و شیشه از تنوع بالایی برخودار هستند. تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای ممکن است هزینه های زیادی برای شما به دنبال داشته باشد. درب های اتوماتیک مانند ماشین آلات دارای قطعات متحرک هستند. این قطعات به صورت مرتب باید بررسی شوند تا از سالم بودن و کارکرد صحیح آن ها اطمینان حاصل شود.
با وجود دوام بالای درب اتوماتیک شیشه ای این دربها هم همانند هر وسیلهی دیگر ممکن است دچار خرابی شوند که در این زمان تشخیص درست مشکل در وهلهی اول و سپس تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای به روش اصولی و درست توسط تعمیرکارانی متخصص و مجرب از جمله نکات بسیار مهمی است که در زمان برخورد با مشکل میبایست آن را در نظر گرفت. زیرا در صورتی که در صورت خرابی درب تشخیص درستی داده نشود و یا فرد مهارت و تخصص کافی جهت تعمیر قطعهی مورد نظر و یا سیستم آن نداشته باشد ممکن است منجر به ایجاد ضرر مالی شود.
در صورت تمایل به کسب اطالاعت بیشتر در خصوص این دربها و آشنایی با محصولات آن میتوانید به سایت
آتی دُر atidoor.com ارائه دهنده انواع درب های اتوماتیک مدرن و با کیفیت مراجعه نمایید. محصولات این سایت از گارانتی معتبری برخوردار بوده و با خرید آن میتوانید از خدمات پس از فروش آن نظیر نصب تعمیر درب اتوماتیک استفاده نمایید. بنابراین تنها کافی است جهت بهرهمندی از خدمات مختف سایت آتی دُر به آدرس
https://www.atidoor.com/ مراجعه نموده و از طریق روشهای معرفی شده در سایت با کارشناسان ارتباط برقرار نمایید.