نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد

انگل‌های ویروسی عامل تکامل ابرمیکروب‌های مقاوم به دارو

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد ویروس های کوچکی که به باکتری ها حمله می کنند، عامل تکامل سریع سیستم های دفاعی باکتریایی و ظهور به اصلاح ابرمیکروب‌ها هستند.
کد خبر: ۱۳۲۷۵۶۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، از آنجا که باکتری‌ها خیلی سریع رشد می‌کنند، سازگاری‌های تکاملی مانند مقاومت در برابر دارو‌های ضد میکروبی می‌توانند در عرض چند روز خود را نشان دهند.

تاکنون میکروب شناسان تصور می‌کردند سازگاری‌های تکاملی از طریق یک جهش تصادفی از یک جمعیت کلونال همگن بوجود آمده است.

با این حال، آخرین یافته‌ها که روز جمعه در مجله Science Advances منتشر شد، نشان داد انگل‌های باکتریایی یا فاژها، به برخی از باکتری مزیت تکاملی ارائه می‌دهند.

«واگن کوپر» نویسنده ارشد این مطالعه و استاد میکروبیولوژی و ژنتیک مولکولی در دانشگاه پیتسبورگ در بیانیه مطبوعاتی نوشت: اساساً مشاهده کردیم که انگل به یک سلاح تبدیل شده است.

محققان و پزشکان برای درمان صحیح عفونت‌های باکتریایی، باید مسیر تکاملی این باکتری مشکل زا را بهتر درک کنند.

در حال حاضر، پزشکان بالینی که برای تشخیص و درمان عفونت‌های باکتریایی تلاش می‌کنند، مانند افرادی که در وسط یک فیلم به سینما وارد می‌شوند، تنها روند عمل را مشاهده می‌کنند.

بر اساس نتایج این مطالعه جدید، باکتری‌ها و فاژ‌های مهاجم دوره اولیه‌ای از همزیستی سریع، یک سری از تغییرات ژنتیکی پیچیده و آشفته را تجربه می‌کنند.

محققان در این مطالعه ۶ سویه باکتری را که در یک زخم خوک آلوده وجود داشت توالی یابی کردند و متوجه شدند فاژ‌ها به سرعت از یک میزبان به میزبان دیگر منتقل می‌شوند.

آن‌ها گفتند: این مطالعه به ما نشان داد که فاژ‌ها چقدر با یکدیگر و با میزبان‌های جدید ارتباط برقرار می‌کنند.

محققان خاطر نشان کردند: مشخص کردن تنوع در عفونت‌های اولیه باکتریایی می‌تواند امکان بازسازی تاریخچه و بازگرداندن مسیر‌های پیچیده تکاملی را به عنوان یک مزیت بالینی ارائه دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها