ستاد کرونای استان اعلام کرد:

3 فوتی و 1937 ابتلای جدید در کرمانشاه

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی؛

امسال ۹ پایگاه اورژانس در استان کرمانشاه به بهره‌برداری می‌رسد

دکتر «هومن رفیعی» رییس اورژانس پیش بیمارستانی اظهار کرد:امسال در راستای ارایه خدمات سریعتر به بیماران و حادثه‌دیدگان ۹ پایگاه اورژانس ۱۱۵ در استان احداث و به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر: ۱۳۲۶۵۰۶
به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛به نقل از ایرنا، مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان گفت:اورژانس کرمانشاه در حاضر ۶۷ پایگاه در سطح استان دارد، در سال گذشته با وجود تحریم‌ها و مشکلات عدیده بخش درمان در مواجهه با شیوع ویروس کرونا، توانستیم سه پایگاه اورژانس را  افتتاح کنیم و امسال نیز چند پایگاه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: پایگاه اورژانس کمربند شرقی کرمانشاه آماده افتتاح است و طی تفاهم نامه ای با دانشگاه رازی مقرر شده یک پایگاه آموزشی فوریت های پزشکی نیز برای حدود پنج هزار دانشجو، اساتید و محلات حومه در این دانشگاه احداث شود و کارهای نهایی آن در حال انجام است.

دکتر رفیعی تصریح کرد: پایگاه چشمه کمبود شهرستان هرسین، پایگاه فش شهرستان کنگاور، پایگاه دوم شهر سنقر، پایگاه شیخ صله شهرستان ثلاث باباجانی ، پایگاه شیان شهرستان اسلام آباد غرب و ۲ پایگاه در روستای بزمیرآباد و پایگاه دوم شهری سرپل ذهاب از دیگر پایگاه های اورژانس استان است که امسال به بهره برداری می رسد و برخی از آنها آماده بهره برداری است و فقط منتظر جذب نیروی انسانی هستیم.

وی همچنین گفت: با احداث این ۹ پایگاه بخش عمده ای از نیازهای اورژانس استان برطرف می شود با وجود احداث این پایگاه ها، بر اساس برنامه ششم توسعه وجود ۱۵ تا ۲۰ پایگاه اورژانس دیگر در استان مورد نیاز است که باید با کار جهادی آن را جبران کنیم.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی اظهار کرد: امسال ۱۹۰ نفر جذب پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمانشاه می‌شوند که از این تعداد ۱۰۰ نفر نیروی شرکتی و ۹۰ نفر نیز از طریق آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی بهمن ماه سال گذشته جذب شده و در حال گذراندن دوره های آموزشی و مرحله نهایی استخدام هستند.

وی در ادامه گفت: با جذب این تعداد پرسنل بخش زیادی از نیازهای پایگاه های اورژانس استان برطرف می شود، هر پایگاه اورژانس به طور میانگین به ۹ نیروی آموزش دیده از نظر پزشکی و دارای آمادگی جسمانی بالا که بتوانند در بحران هایی مانند زلزله، سیل و دیگر حوادث غیر مترقبه ارایه خدمت کنند، نیاز دارد.

این مسئول ادامه داد: اورژانس استان کرمانشاه به طور  میانگین۶۰ هزار ماموریت در سال انجام می دهد و یکی از مباحث مهم بخش اورژانس، علاوه بر نیروی آموزش دیده با کیفیت، داشتن تجهیزات و امکانات می باشد.

دکتر رفیعی تاکید کرد: مجهز بودن دستگاه های آمبولانس و پرسنل به وسایل پزشکی به خاطر اینکه اولین افرادی از بخش درمان هستند که بر بالین بیماران و حادثه دیدگان حاضر می شوند و به موقع باید به درمان و امدادرسانی بپردازند،بسیار مهم و حیاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان داشت: استهلاک و هزینه نگهداری دستگاه های آمبولانس و اتوآمبولانس بالاست و آمبولانس ها ماموریت های زیادی در سال می روند ، زودتر دچار فرسودگی می شوند به همین خاطر برای خریداری، نگهداری و تعمیر این خودروها نیاز به کمک خیرین سلامت داریم .

رییس اورژانس پیش بیمارستانی اظهار کرد: کمک خیرین سلامت در هر بخشی بسیار ارزشمند و مفید است و این خیرین عزیز توجه داشته باشند تقریبا همه بیماران و حادثه دیدگان با آمبولانس اورژانس به مراکز درمان منتقل می شوند و اگر مجهزتر باشند مردم بیشتری از کمک آنان سود می برند.

رفیعی در پایان گفت:اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت بحران کرمانشاه ۶۷ پایگاه، ۱۴۵ دستگاه آمبولانس، ۲ اتوآمبولانس، یک اورژانس هوایی به کمک هوانیروز با ۶۵۰ پرسنل در سطح استان دارد.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها