به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، اکنون تحقیقات گروهی و فردی نشان میدهد تصویری که تکامل انسان را در شش مرحله نشان می دهد واقعی نیست و در واقع تکامل واقعی انسان را نشان نمی دهد.
این تصویر از سال 1960 به طور مرتب در کتاب های درسی و غیردرسی مورد استفاده قرار می گیرد و اکنون نیز چند تن از دانشمندان خواهان حذف این تصویر از تمام کتاب ها شده اند تا بشر بیشتر از این اشتباه نکند.
عکس مشهور همین است:
یک هفته پیش نیز جمجمه بزرگی از انسان ماقبل تاریخ دوباره به نمایش درآمد. این جمجمه به هیچ عنوان در آن عکس قدیمی جای نمی گیرد. بدان معنا که هیچ یک از انسان های نخستین تا مدرن امروزی که در آن عکس مشهور به نمایش در آمده اند با این جمجمه باستانی هماهنگ نیستند. همین جمجمه نشان می دهد که آن عکس یک ادعای غلط علمی است. آن عکس نشان می دهد مغز انسان در طول تاریخ بزرگ تر شده است اما مقایسه مغز انسان کنونی با مغز ماقبل تاریخ نشان می دهد مغز آن انسان ماقبل تاریخ بزرگ تر از آنچه است که ما امروز داریم.
این جمجمه باستانی نخستین بار در سال 1933 یعنی 85 سال پیش در هاربین چین پیدا شده بود.
قدمت این جمجمه 146 هزار سال تخمین زده شده است.
اکنون دانشمندان می گویند این جمجمه متعلق به یک گونه بشری ناشناخته است و همین یک جمجمه کافی است تا آن عکس تاریخی برای همیشه نقض شود.
یک بار دیگر ، گونه های ما دریافتند که ما باید در داستان بشریت تجدید نظر کنیم تا با یافته های علمی جدید منطبق شود.
تکامل با انتخاب طبیعی ایده بزرگ چارلز داروین بود و امسال شاهد صد و پنجاهمین سالگرد انتشار کتاب بزرگ او یعنی "نزول انسان" هستیم که در آن او تئوری خود را در مورد انسان اعمال می کند.
از زمان داروین ، شواهد زیادی جمع شده است ، از استخوان های فسیلی گرفته تا اخیراً ، آنالیز DNA. این به ما تصویر وسیع تری از تکامل خود می دهد که اغلب آن را درختی تصور می کنیم که گونه های مختلف در زمان های مختلف از زمان آغاز زندگی روی زمین منشعب شده است.
عکسی که در ادامه می بینید شاید اطلاعات کامل تر و وسیع تری از تکامل انسان بدهد. در واقع این تصویر نشان میدهد که بر خلاف تصویر یک خطی و کاملا خلاصه شده قبلی ، انسان در طول تاریخ ممکن است به شاخه های متعددی تقسیم شده باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت