محمود افشاردوست عضو هیئت رئیسه فدراسیون والیبال در گفت و گو با جام جم آنلاین عنوان کرد: ایران با ترکیب و مربی متفاوت و بعد از یک سال و نیم تمرین مشترک نداشتن، با یک تمریناتی کوتاه، در لیگ ملتهای ۲۰۲۱ شرکت کرد. الکنو به دنبال ترکیب خودش بود. جوانها و باتجربهها و در نتیجه توانستیم پنج بازی رو ببریم.
وی افزود: بعضی از کشورها هم با ترکیب اصلی شرکت نکرده بودند اما تیم ما هم ترکیب همیشگی را نداشت. اما با همین ترکیب و همین شرایط، به زعم من تیم ما میتوانست برندهی چند بازی دیگر مانند صربستان، آلمان و استرالیا باشد.
افشاردوست در ادامه گفت: به هر حال آلکنو در پی آزمایش بازیکنان جدید بود و بیشتر اینکه تیم در بخشهای مختلف چه عملکرد و اجرایی دارد. ما نوسان زیادی داشتیم که باعث نارضایتی خیلیها شد. حتی فدراسیون هم، علیرغم اهداف و استراتژی درستی که همراه با الکنو برای تیم ملی در نظر گرفت و پیش از مسابقات اعلام کرد در تورنمنت پیشرو دنبال نتیجه نیستیم، از این نتیجه ناراضی بود و آقای داورزنی در یک برنامهی رادیویی از مردم عذرخواهی کرد و همین نشان میدهد که کسی به دنبال انکار نیست و همه در تلاشند تا با آسیبشناسی و رفع نواقص به شرایط مطلوب برسیم.
افشاردوست با بیان اینکه آلکنو وقت کافی نداشت تاکید کرد: آلکنو تقریباً یک ماه با تیم ما بوده و به این شناخت نیاز دارد. هر مربی برای اجرای تکنیکی و تاکتیکی مؤثر به وقت کافی نیاز دارد. در صورت پذیرفتن مربیگری در تیم کشور دیگری باید در آن کشور زندگی کند، با موقعیت تیم، روحیات و شرایط بازیکنانش آشنا شود و فرهنگ آن کشور را کمی درک کند. حتی ولاسکوی بزرگ هم در سال اول حضورش در ایران نتیجهی چندانی نگرفت و پیروزیها و نتایج درخشانش بعد از یک سال به دست آمد. برای قضاوت زود است.
عضو هیئت رئیسه فدراسیون والیبال در پایان گفت: این تغییرات و ترکیبی که آلکنو معرفی میکند با نتیجه المپیک قابل ارزیابی و داوریست. بعد از توکیو میتوان نتیجهگیری کرد که ایدهآل ذهن آقای الکنو تاثیرش تا چه حد بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت