رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران عنوان کرد؛

۲۰ ثانیه استراحت بعد از ۲۰دقیقه مطالعه

پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی تشریح کرد؛

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای کنکوری‌ ها

پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی توضیحاتی درباره بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای کنکوری ها ارائه داد.
پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی توضیحاتی درباره بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای کنکوری ها ارائه داد.
کد خبر: ۱۳۱۷۶۸۲

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی در گفتگو با بهداشت نیوز درباره تغذیه مناسب کنکوری‌ ها اظهارداشت: خوردن داروهای شیمیایی و یا گیاهی مانند کندر یا مویز برای تقویت مغز یا بیشتر بیدار ماندن، بر خلاف تصور عموم برای همه افراد توصیه نمی‌شود.

وی افزود: کندر بسیار گرم است و می تواند مزاج مغز را به سمت گرمی بکشاند. کندر فقط برای بعضی افراد که رطوبت مغزی بالایی دارند توصیه می شود.

این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: ترکیبات آمفتامینی، بیداری کشیدن زیاد، خوردن قهوه، کاکائو یا چای زیاد و پررنگ برای بیشتر بیدار ماندن می تواند باعث مختل شدن مزاج مغز و به دنبال آن اضطراب و کاهش کیفیت حافظه در دراز مدت می شود.

میرغضنفری بیان داشت: در صورت مصرف زیاد این مواد علائم گرمی مغز ممکن است بعد از مدتی پدیدار شوند که شامل سرخی سر و صورت و چشم ها، بالا رفتن حرارت در سر، بی خوابی، استرس و اضطراب است.

وی تاکید کرد: توصیه می‌شود برای تقویت بدن به خصوص در این ایام از انواع مغزیجات خصوصا مغزهایی با مزاج گرم مانند مغز گردو و کباب ها استفاده می کنند که خود مزاج گرم داشته و باعث افزایش بیشتر گرمی در بدن می شود.

این متخصص فیزیولوژی گفت: بهتر است این افراد از غذاهای زود هضم با مزاج سرد استفاده کنند. زیرا حجم خون در بدن محدود است و اگر بدن به مدت طولانی درگیر هضم و جذب غذای سنگین شود، خون کمتری به مغز رسیده و بازده آن را کاهش می دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها