مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان تشریح کرد؛

برنامه‌های گذر از پیک بار تابستان و مدیریت بار اضطراری سمنان

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: متوسط رشد مصرف انرژی در دنیا حدود سه درصد است و ظرف دو ماه اخیر، میزان رشد مصرف برق استان نسبت مدت مشابه سال گذشته، قریب ۲۰ درصد است.
کد خبر: ۱۳۱۷۵۷۳

به گزارش جام آنلاین از سمنان، سید محمد موسوی زاده در این نشست با تبیین وضعیت تولید و مصرف در پیک سال ۱۴۰۰ بیان داشت: متوسط رشد مصرف انرژی در دنیا حدود سه درصد است و ظرف دو ماه اخیر، میزان رشد مصرف برق استان نسبت مدت مشابه سال گذشته، قریب ۲۰ درصد است.

وی با عنوان این که گرمای زودهنگام و شرایط نامناسب سال آبی، باعث شده تا کشاورزان پمپ های آب را زودتر روشن کنند گفت: ورود دستگاه های سرمایشی به مدار، استفاده غیرمجاز از برق برای تولید ارزهای دیجیتال و محدودیت تولید برق در نیروگاه های برق آبی به دلیل کاهش بارندگی‌ها، موجب گردید تا مدیریت بار اضطراری در استان اعمال شود.

وی به موضوع اطلاع رسانی خاموشی های ناشی از کمبود تولید نیروگاه ها اشاره کرد و افزود: مشترکان استان برای اطلاع از وضعیت مدیریت بار اضطراری احتمالی می بایست با نصب اپلیکیشن برق من بر روی گوشی تلفن همراه خود و یا مراجعه به وب سایت این شرکت، جدول برنامه زمان بندی را مشاهده و از طریق پیام رسان های داخلی نیز این مهم انجام می‌شود. موسوی زاده با اظهار این که ارسال پیامک خاموشی به مشترکان در دستور این شرکت قرار دارد اضافه کرد: مشارکت بیش از پیش مشترکان استان با رعایت نکات ساده و عملیاتی مدیریت بهینه مصرف برق، در کاهش میزان خاموشی ها اثرگذار است. وی یادآور شد: سهمیه کاهش پیک بار سال جاری از سوی شرکت توانیر برای شرکت توزیع برق استان سمنان ۴۱ مگاوات پیش بینی شده و سهمیه استفاده از شرکت های تجمیع کننده برای کاهش بار مشترکین خانگی و تجاری ۱۰ مگاوات است.

وی تصریح کرد: از سال گذشته تا به حال، ۹۹ مزرعه غیرمجاز رمز ارز دیجیتال در استان سمنان شناسایی و جمع آوری گردیده و تاکنون دو هزار و ۸۰۷ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خاطرنشان ساخت: کاهش مصرف ساختمان‌های اداری، نهادهای عمومی و بانک ها به میزان ۵۰ درصد سال گذشته، تنظیم وسایل سرمایشی روی ۲۵ درجه سانتی گراد و بالاتر، خاموش کردن روشنایی و سرمایش پس از خاتمه ساعت کاری، انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترکان صنعتی و کشاورزی، استفاده حداکثری از مولدهای اختصاصی صنایع و ادارات، تعدیل روشنایی شهری و بین شهری، کاهش مصرف مشترکان خانگی و تجاری با استفاده از استارت آپ ها و اطلاع رسانی و آگاه سازی و آموزش همگانی به عنوان اهم اقداماتی است که برای کاهش اوج مصرف برق در برنامه مدیریت اضطراری مصرف برق در تابستان امسال محسوب می‌شود.

گفتنی است: همچنین در این نشست خبری به سوالات خبرنگاران پیرامون موضوعات جدول برنامه ریزی خاموشی ها در سطح استان، وضعیت تلفات شبکه توزیع برق، نحوه ثبت اطلاعات مربوط به خسارت لوازم برقی در اپلیکیشن برق من و سامانه bime.tavanir.org.ir، رزمایش‌های خدمت متعالی برای اصلاح شبکه‌ها، نحوه بازرسی از وضعیت مصرف برق ادارات، تعدیل روشنایی معابر شهری و بین‌شهری و نحوه همکاری مشترکان صنعتی و کشاورزی و ادارات در پیک بار تابستان پاسخگویی شد.

 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها