به گزارش جام جم آنلاین، در این تحقیقات ۲ هزار و ۶۹۰ بزرگسال ۴۹ تا ۸۰ ساله انگلیسی مورد مطالعه قرار گرفتند و ارتباط معناداری بین میزان تناسب اندام و ریسک ابتلا به ویروس شناسایی شد.
تمرکز این تحقیقات بر احتمال آلوده شدن به ویروس و مرگ در اثر عفونت ویروسی بوده و شدت بیماری را مورد توجه قرار نداده است.
مطالعات قبلی نشان داد سلولهای چربی دارای گیرندههای ویروس SARS-CoV-۲ هستند و به عنوان یک پناهگاه برای ویروس عمل میکنند، به همین دلیل چاقی یکی از سه فاکتور ریسک اصلی ابتلا به علایم شدید بیماری کووید ۱۹ است.
بیماری کووید ۱۹ در بدن افراد چاق و دارای اضافه وزن در مقایسه با سایرین، مدت طولانیتری باقی میماند. همچنین چاقی نوعی التهاب زمینهای ایجاد میکند که میتواند موجب تشدید التهاب ناشی از آلودگی به ویروس کرونا و ابتلا به کووید ۱۹ شود.
ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همهگیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب