محققان می گویند؛

واکسن های کرونا موجب بروز سندرم «گیلن باره» نمی شوند

محققان عنوان می کنند هیچ مدرکی دال بر بروز سندرم «گیلن باره» بعد از تزریق واکسن کووید ۱۹ وجود ندارد.
کد خبر: ۱۳۱۲۰۹۵

به گزارش جام جم آنلاین، در مطالعه موردی اخیر مشاهده شد دو نفر از افراد حاضر در آزمایش واکسن کووید ۱۹ شرکت جانسون اند جانسون مبتلا به سندرم گیلن باره شدند اما مدرکی دال بر تأثیر واکسن بر بروز این عارضه وجود ندارد.

اگرچه هر دو نفر در یک آزمایش مشابه حضور داشتند اما یکی واکسن و دیگری دارونما محلول سالین دریافت کرده بود.

دکتر «آنتونی آماتو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره می‌گوید: «این مسئله این موضوع را تقویت می‌کند که در گزارش ما بروز همزمان دو مورد سندرم گیلن باره، تصادفی بوده است.»

سندرم گیلن باره عارضه‌ای نادر است که در آن، سیستم ایمنی به سلول‌ های عصبی حمله می‌کند. علائم بیماری با ضعف در دست‌ها و پاها آغاز می‌شود و می‌تواند تا حد بیحسی کامل هم پیشروی کند.

اگرچه این عارضه می‌تواند خطرناک باشد اما اکثر افراد بهبود می‌یابند.

علت دقیق بروز این سندرم مشخص نیست، اما می‌تواند بعد از بروز عفونت‌ های تنفسی یا گوارشی روی دهد. هرساله در هر یک میلیون نفر، ۲۰ نفر مبتلا به این عارضه می‌شوند. در موارد بسیار نادر، بعد از واکسیناسیون این اتفاق می‌افتد.

با این وجود محققان معتقدند از آنجائیکه بروز چنین عوارضی بسیار نادر است، از اینرو فواید واکسن زدن برای پیشگیری از کووید ۱۹ به مراتب بیشتر است.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها