رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری هشدار داد:

هفته‌های سخت کرونایی در انتظار تهران/ خطر ۵۰۰تایی شدن دوباره مرگ‌ها

آخرین اخبار مربوط به ویروس کرونا در رسانه های سراسر جهان را اینجا بخوانید.
کد خبر: ۱۳۰۹۵۹۲

به گزارش جام جم آنلاین ، واکسن کرونا همچنان خبرساز است. در شرایطی که واکسن آسترازنکا در آمریکا هم دیگر تزریق نمی شود اکنون بحث بر سر این است که سایر واکسن های کرونا در چند دوز باید تزریق شود؛ یک دوز یا دو دوز.

آنچه در ادامه می آید مروری بر مهم ترین اخبار دنیای کرونا زده است:

 

*مقامات مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های واگیر آمریکا می گویند گونه جهش یافته کرونای انگلیسی در هیچ یک از 50 ایالت این کشور دیگر مشاهده نمی شود. وال استریت ژورنال نیز خبر داد که موارد ابتلا در این کشور به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.

*بیش از 40 درصد جمعیت بزرگسالان آمریکایی تا امروز واکسینه شده اند. کاخ سفید مدعی شده است تا پایان ماه آینده این کشور واکسن کافی برای تمام جمعیت این کشور خواهد داشت.

*بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا اظهار داشت که با توجه به وضعیت کرونایی در این کشور محدودیت های مربوط به این بیماری در کل قلمرو بریتانیا تا پایان ماه آوریل لغو خواهد شد.

*تحقیقات جدید در آمریکا نشان می دهد که 40 هزار کودک در این کشور یکی از والدین خود را به دلیل بیماری کرونا از دست داده اند.

*خبرگزاری های مختلف دنیا آغاز موج چهارم کرونا در ایران را مورد توجه قرار دادند.

*روز گذشته 100 هزار تست کرونای دیگر در کشور هند مثبت اعلام شد. این کشور سومین مرکز جهانی کرونا در جهان به شمار می رود.

*واکسن خبرساز آسترازنکا از واکسیناسیون عمومی ایالات متحده آمریکا خارج شد.

*در رابطه با تزریق واکسن کرونا به صورت دو دوز هنوز ابهامات زیادی وجود دارد. در حالی که دو دوز واکسن با فاصله 12 هفته ای تزریق می شوند بسیاری از کارشناسان می گویند که فاصله بیش از اندازه بین دو دوز ممکن است به ناکارآمدی آن ختم شود. البته واکسن هایی مانند فایزر و مدرنا بر خلاف انواع آن فقط در یک دوز تزریق می شوند اما اکثر واکسن ها باید دو مرتبه و با فاصله ای کوتاه از یکدیگر زده شوند.

*رویترز خبر داد که در 24 ساعت اخیر 8 هزار و 890 نفر در سراسر جهان به دلیل کرونا جان باخته اند. هم اکنون شمار کلی قربانیان به 2 میلیون و 873 هزار و 802 نفر رسیده است.

*براساس تحقیق جدیدی که در آمریکا انجام شده، گروه خونی افراد تاثیری در شدت ابتلای افراد به کووید۱۹ ندارد. اما عواملی مانند سالمندی و جنسیت در این امر موثر هستند.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها