به گزارش جام جم آنلاین ، آنچه در ادامه می آید جدیدترین اخبار مربوط به حوزه علم، دانش و محیط زیست است.
*"یک تمساح ترسناک": دانشمندان تمساح 16 فوتی ملقب به "پادشاه باتلاق" را شناسایی کردند که 5 میلیون سال پیش کانگوروهای غول پیکر را شکار کرد. فسیل این تمساح اولین بار در دهه 1980 کشف شد اما این موجود اخیراً به عنوان یک گونه متمایز شناسایی شده است. این تمساح یک شکارچی غول پیکر بود که کانگوروهای غول پیکر ماقبل تاریخ را در جنوب کوئینزلند شکار می کرد.
«رابین را نجات دهید!». منظور از رابین پرنده کوچکی است که در بریتانیا زندگی می کند. کارشناسان حیات وحش هشدار داده اند که به دلیل کاهش دما در زمستان این پرنده کوچک و زیبا در معرض انقراض قرار می گیرد.
در میانمار شکوفه گلی درون کهربا یافت شدکه متعلق به 100 میلیون سال پیش است. این شکوفه متعلق به گونه والویلوکونوس است.
کوه یخی عظیمی به نام A68a به طرز خطرناکی در حال نزدیک شدن به جورجیای جنوبی است. این کوه یخ در سال 2017 از قطب جنوب جدا شد و از آن زمان در اقیانوس اطلس جنوبی شناور است. زنگ های هشدار به دلیل مجاورت آن با جزیره جنوبی جورجیا بلند شده و خطراتی را برای حیات وحش به همراه دارد. در هفته گذشته سه قطعه از هسته اصلی شکسته شده و هر یک از یک شهر بزرگتر است.
یک خرس پاندا در باغ وحش توکیو در پاندمی کرونا در این کشور پس از سال ها زایمان کرد و یک توله به دنیا آورد. این موضوع باعث هیجان زدگی ژاپنی ها شد. ابتدا تصور می رفت این توله نوبرانه نر باشد اما اکنون مشخص شده که ماده است.
کشف یک دانه ذرت متعلق به 2 هزار سال در هندوراس پیش این نظریه را قوی تر کرد که مهاجرت متقابل و بسیار زیادی از آمریکای جنوبی به هندوراس انجام می شده است.
تحقیقات نشان می دهد به دلیل افزایش دمای هوا در سراسر جهان خزندگانی همچون ایگوانا و یا آفتاب پرست ها توانایی خود را برای بالارفتن از اجسام و به خصوص درختان از دست داده اند
کهکشان راه شیری ممکن است محل تمدن های بیگانه باشد ، اما طبق یک مطالعه جدید احتمال زیادی وجود دارد که اکثر آنها مرده باشند - و پیشرفت آنها منجر به نابودی آنها شد! این بیانیه از سوی محققان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا ، انستیتوی فناوری کالیفرنیا و دبیرستان سانتیاگو آمده است که از یک نسخه به روز شده معادله برای محاسبه وجود حیات احتمالی هوشمند استفاده کرده و ممکن است بیگانگان مشخص شده حدود هشت میلیارد سال پس از تشکیل کهکشان ما ظهور کرده باشند. با این نتایج ، تیم این ایده را ارائه داد که پیشرفت علم و فناوری به طور حتم منجر به نابودی تمدن ها می شود.
تصویری از ستاره دنباله دار در حال حرکت با سرعت 450 هزار مایل بر ساعت در میان = تابش شدید ثبت شده است
یک مطالعه نشان داد که یک بیماری ویرانگر پوستی که بر روی دلفین ها تأثیر می گذارد - که می تواند تا 70 درصد از بدن آنها را تحت ضایعات قرار دهد - با تغییرات آب و هوا مرتبط است. متخصصان آمریكایی و استرالیایی دریافتند كه "بیماری پوستی آب شیرین" با افزایش فراوانی و شدت سیستم های طوفانی همراه است. طوفان ها می توانند آنقدر مقادیر زیادی آب باران به همراه داشته باشند که آب را شیرین کنند. دلفین ها در آب های شیرین نمی توانند زندگی کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد