در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سه طایفهاند که سزاوارتریناند برای نمایندگی یک ملت و کشور: دانشمندان، اهالی فرهنگ و هنرمندان.
چرا که نابتریناند و خالصترین و پرسودترین و کمهزینهترین. آفاق روشن حیات یک ملت را این سه طایفه خجسته، نمایان میسازند. راه را برای رسیدن به قلههای سعادت ملی مینمایانند. شرف و اخلاق میپراکنند. دردهای روحی را درمان میکنند و بر زخمها مرهم میگذارند.
بزرگمرد دانش و خرد و دانایی، شهید محسن فخری زاده، ابن هیثم و خوارزمی زمان بود، اما در گمنامی.
هم در حیات مادی و هماکنون که به آسمانها پرگشوده است، در آسمان شناختهتر بود تا در زمین و مردان خدا چنیناند. گمنام در زمین و آشنا در آسمان.
ویژگی ممتاز مردان بزرگی چون شهید فخری زاده در این است که دانش و خرد و دانایی را با گوهر خدمت و تلاشی نستوه، بیوقفه و بدون سکون و رخوت، برای ملت و کشور درآمیختهاند و از ژرفای دل باور دارند که میتوان دوباره حوزه تمدنی اسلامی/ ایرانی بازآفرید، جایگاه تاریخی ایران را در علم، دانش، فرهنگ و تمدن بشری احیا کرد و برای ایران و ایرانی سربلندی و افتخار به ارمغان آورد.
شهید فخری زاده ایمان توحیدی را با علم و آگاهی ممزوج کرده بود. باورهای اسلامیاش را با شناخت از زمان، نیازها و اقتضائات آن پیوند داده بود.
موقعیت و موقف حیات ملی ملتش را میشناخت. میدانست که انرژی متراکمی در ایران جمع شده و اگر این انرژی آزاد شود، نهتنها ملت ایران از آن سود خواهد برد، بلکه سایر ملتها نیز میتوانند از آن بهرهمند شوند.
امثال شهید قاسم سلیمانی و شهید محسن فخری زاده، یک ویژگی مشترک داشتند: نفس خود را ذلیل کرده بودند و با همه مراتب بزرگ و جایگاه سترگی که در ارتقا و صیانت از حیات ملی داشتند، خود را سرباز ملت و کشور ایران میدانستند و باید شهادت بدهیم که سربازی خود را به شایستهترین شکل ممکن به انجام رساندند و همه عزت و آبروی آنها، بندگی عاشقانه خدا و اخلاص و صداقت و روراستیشان در خدمت بیمنت بود.
و درود خدا بر شهید فخری زاده که عاشق زیست و سبکبال و سبکبار به دیدار معشوق شتافت.
اکبر نبوی - نویسنده و تحلیلگر سینما / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت