به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، ما اغلب می شنویم که کودکان این نسل بسیار کله شق و همچنین نسبتاً عصبی هستند. با این حال ، وقتی شما ادعا می کنید زمانی که این سنی بودیده اید تفاوت داشتید، از خود بپرسید که آیا پدر و مادرتان همانند شما بودند یا خیر. در این بخش از رازهای تربیت فرزند موضوعاتی را جمع آوری کرده ایم که والدین امروزی اغلب با آن ها روبرو می شوند و روش های زیادی را برای آموزش نحوه رفتار بهتر به کودکان ارائه می کنند.
در زندگی شلوغ و پر استرس امروز، ممکن است زمانی که کودکان بی ادبانه رفتار می کنند، خونسردی خود را از دست بدهید با این حال، عاقلانه نیست که عصبانیت تان را بر روی کودکان چون کنترل آن ها را بر عهده دارید، خالی کنید. این کودک به طور واضح عصبانی یا ناراحت است و به همین دلیل رفتار بدی دارد اما چه چیزی را می خواهید با نمایش عصبانیت خود نشان دهید؟ شاید این تفاوت بین خودتان و کودکانتان را کاهش دهد.
یک قدم به عقب بردارید و تا 10 بشمارید و به جای واکنش بیش از حد و فریاد زدن با کودکتان صحبت کنید و حتی اگر لازم بود ، اتاق تان را ترک کنید که این کار هر دو شما را آرام خواهد کرد.
به طور حتم دلیلی وجود دارد که کودک شما بیش از حد عصبانی است و بد رفتاری می کند.برای بچه های کوچک، می تواند دلایل های کوچکی مثل خستگی یا گرسنگی وجود داشته باشد و برای کودکانی که کمی بزرگ تر هستند، استرس و فشار وجود دارد.
بله، ثابت شده است که کودکان نیز استرس دارند و به همین دلیل است که باید بنشینید و سعی کنید دلیل رفتار فرزندتان را درک کنید و روشی که آن ها نسبت به مسائل واکنش نشان می دهند ، ریشه در چیزی دارد که در ذهن آن ها جریان دارد.
زمانی که کودکان عصبانیت خود را به نمایش می گذارند ، نشان دادن عشق و یا نوازش کردن آن ها آخرین چیزی است که در ذهن شما وجود دارد اما اگر این همان چیزی باشد که کودک در آن لحظه به آن نیاز دارد چه ؟ گاهی اوقات مهم است که بنشینید و با کودکان خود در مورد این که چرا رفتار آن ها اشتباه است، بحث کنید.
کودکان به اندازه کافی بزرگ نیستند که بین آنچه درست و غلط است تمایز قایل شوند و گاهی اوقات آن ها ممکن است فکر کنند این نوعی رفتار طبیعی و نرمال است و بنابراین، این مسئولیت والدین است که در مورد آنچه که از فرزندانشان انتظار دارند، بحث و تبادل نظر کنند و توضیح دهید که چرا اشتباه است - فقط یک نشانه مثبت یا خیر را نشان ندهید.
اغلب دلیل نا فرمانی کودکان این است که آن ها محدودیت های خود را نمی دانند – آن ها نمی دانند که کجا توقف کنند و دیگر به کارشان ادامه ندهند .کودک خود را آنقدر لوس نکنید که تفاوت بین رفتار درست و غلط را نفهمد و برخی از قوانین را وارد بازی کنید و حتما به آن ها پایبند باشید و هم چنین مهم است که نه تنها به آن ها پاداش کار خوب داده شود بلکه آن ها را از عواقب رفتار بد آگاه سازد و بسیار مهم است که این پیامد ها را دنبال کنید.
مجازات همیشه کار نمی کند، به خصوص وقتی که به شکل فیزیکی است و کتک زدن آن ها را فراموش کنید و شروع به تمرکز بر روی نحوه درک اهمیت رفتار خوب آن ها کنید. نمناک توصیه میکند زمانی که برای اولین بار دچار تردید می شوند ، به آن اشاره کنید. رفتار خوب چیزی نیست که بچه های ما را وادار به نشستن کند و یک حرف را برای ما دیکته کند، بلکه رفتار خوب به آن ها یاد می دهد که چگونه در مواقع مختلف مناسب رفتار کنند.
به آن ها در مورد پیوند خانوادگی بیاموزید، داستان هایی را در مورد اشخاص بزرگ تعریف کنید و از همه مهم تر، هر زمان که رفتار خوبی داشتند به آن ها بگویید و همچنین می توانید به آن ها مسئولیت های کوچکی بدهید که شهامت باور داشتن در خود را برایشان القا خواهد کرد.
همیشه گفته می شود که نمی توانید فردی را وادار کنید تا به شما احترام بگذارد زیرا این احساسی است که به طور طبیعی حاصل می شود. با این حال کودکان موردی متفاوت هستند و شما نباید همیشه به این سو و آن سو بروید و بگویید :" من پدرت هستم، پس باید به من احترام بگذاری." در عین حال مهم است که موقعیت شما را به عنوان والد بشناسند و در محدوده خود بمانند.
زمانی که این کار را انجام می دهید، در هنگام تنظیم قوانین، در رویکرد خود مودب باشید.
اگر یک قانون شکسته شود، یک مجازات و یک پاداش برای اعمال خوب باید داده شود و با پیروی از آنچه که به طور مداوم گفته بودید، اعتماد کودکان خود را به دست خواهید آورد و آن ها شما را به عنوان یک فرد حقیقی خواهند دید.
آنچه را که موعظه می کنید خود نیز تمرین کنید و به خاطر داشته باشید که کودکانتان همیشه مراقب شما هستند پس اگر می خواهید آن ها کار خوب را انجام دهند، ابتدا از شر کارهای بد خودتان خلاص شوید و اگر می خواهید آن ها بیشتر تعاملی باشند تا برای صفحه تلویزیون زمان بگذارند، خودتان نیز این گونه باشید.
مودب باشید ، صبر داشته باشید و مراقب کودکان خود باشید و آن نوع رفتاری را به آن ها نشان دهید که می خواهید در آن ها ببینید و سرمشق آن ها باشید که همیشه دوست دارند مثل شما باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت