در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه شورای ترافیک استان تهران با تاکید بر لزوم بکارگیری وضعیت تمام دستگاهها برای کاهش حوادث و تلفات جادهای گفت: شاهدیم که هر ساله تلفات انسانی در محورهای جادهای علی رغم تلاش و کوشش انجام شده همچنان اعداد و رقم بالایی است. هر چند که سال به سال با شیب ملایمی شاهد کاهش تلفات جادهای هستیم اما باز هم آمار و ارقام این حوادث بسیار بالاست.
وی افزود: شناسایی نقاط حادثه خیز و تقویت اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی در اولویت کارها قرار گیرد. هلال احمر و اورژانس باید در این زمینه تدابیر لازم را اتخاذ کنند و از سوی دیگر باید نقاط حادثه خیز شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام شود.
بندپی ادامه داد: گاهی شناسایی و رفع نقاط حادثهخیز در استان تهران اعتبار آنچنانی نیاز ندارد و میتوان با اندک اعتبار آنها را رفع کرد.
وی تاکید کرد: باید مسائل مختلف در استان تهران با تدبیر مناسب در حوزه حوادث جادهای و تلفات انسانی حل و فصل شود. موتورسواران و عابرین پیاده بیشترین آمار مرگ و میر را دارند لذا باید تمهیداتی اتخاذ کرد که این تلفات کاهش پیدا کند. برای مثال احداث پلهای عابر پیاده، استاندارد کردن موتورسیکلتها و ترویج فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی باید به گونهای به پیش برود که در کوتاه مدت شاهد تغییر در آمار و ارقام تلفات و حوادث باشیم. همچنین شهرداریها در شهرها باید برای حفظ جان و مال شهروندان تمام ظرفیتها را بکار گیرند و در حوزه رفع نقاط حادثه خیز اقدام کنند.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به مشکل روشنایی در برخی نقاط جادهای اشاره کرد و افزود: در برخی نقاط جادهها روشنایی کم است. بی تردید تقویت روشنایی در محورهای مواصلاتی به عنوان عامل بازدارنده حوادث محسوب میشود لذا اقدام در این زمینه اثربخشی مطلوبی دارد. بی تردید باید این نقاط شناسایی و نسبت به رفع این مشکل اقدام شود.
وی تاکید کرد: همه دستگاهها در سطح استان تهران باید تمامی ظرفیتهای خود را بکار بگیرند تا در مسیر کاهش تلفات جادهای گام برداشته شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت