نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که در اتاق‌ها یا محل‌های شلوغی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد، ویروس کرونا زمان بیشتری در فضا باقی می‌ماند.
نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که در اتاق‌ها یا محل‌های شلوغی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد، ویروس کرونا زمان بیشتری در فضا باقی می‌ماند.
کد خبر: ۱۲۶۵۳۵۷

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد در اتاق‌ها یا محل‌های شلوغی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد، ویروس کرونا زمان بیشتری در فضا باقی می‌ماند.

دانشمندان ووهان دریافتند، ذرات ویروس کرونا در هوای توالت‌های بیمارستان‌های فاقد تهویه، شناور بودند.

محققان امروز هشدار دادند ویروس کرونا که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت تأثیر قرار داده و به سرعت جهان را فرا گرفته است می‌تواند در هوای اماکن شلوغ زنده بماند.

کارشناسان در ووهان، شهر چین که در آن همه گیری کرونا شروع شده است، نمونه‌های هوا را از قسمت‌های مختلف دو بیمارستان تجزیه و تحلیل کردند.

نتایج نشان داد ویروس موسوم به SARS-CoV-2 در هوای توالت‌های بیمارستانی در حال شناور هستند که تهویه بسیار کمی دارند؛ آنها همچنین در اتاق‌هایی که پرسنل پزشکی وسایل محافظت شخصی را در آن قرار داده‌اند ، غلظت‌ بالایی پیدا کردند.

محققان این تحقیق می‌گویند که این یافته‌ها اهمیت تهویه، محدود کردن جمعیت و ضد عفونی مناسب را برجسته می‌کند.

دانشمندان در سراسر جهان در تلاشند تا بفهمند چگونه این ویروس که اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر را کشته شیوع می‌یابد.

آخرین مطالعه که توسط محققان دانشگاه ووهان انجام شده، حاکی از آن است که بدون تهویه مناسب احتمال انتقال و ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد.

از زمان شیوع کرونا در ماه‌های اخیر، انتشار این ویروس از طریق هوا یکی از موضوعات مورد بحث بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها