به گزارش جام جم آنلاین از معاونت صدا، حامد فاتحی مدیر روابط عمومی معاونت صدا با اعلام این خبر گفت: دو ماه پیش بود که دکتر شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی در معیت جمعی از مدیران ارشد رسانه ملی از استاد حسن آهی در منزل ایشان عیادت کردند،خوش رویی و حال خوش ایشان جمع مدعو را تحت تاثیر قرار داده بود. در پایان جلسه ایشان با دوبیتی دلنشین صحبت هایشان را پایان دادند:
گر ، به پرواز و گر از شوق پریدن رفتم
رفتم اما همه جا تا نرسیدن رفتم
فاتحی ادامه داد: قرار بود در اولین قسمت از دومین مجموعه مستند مفاخر رادیو (استودیو هشت) به زندگی استاد آهی پرداخته شود که خبر درگذشت استاد حسین آهی جامعه هنری را در ماتم و اندوه فرو برد. این شاعر و پژوهشگر توانا که سال ها در صدای جمهوری اسلامی ایران منشاء خدمات و خلق و آثار ماندگاری بود در حالی از میان ما رفت که آثار ارزشمندش همواره در یاد و خاطره اهالی هنر باقی خواهد ماند.
وی افزود: سال ها حضور این هنرمند برجسته در برنامه های مختلف رسانه ملی و آثار فاخری که از خود برجای داشت نشانگر توانایی ذاتی و هنر بالقوه ای بود که دوست داران هنر و ادبیات ایران زمین با آن خو گرفته و از آن لذت می بردند.شاید یکی از مهترین ویژگی های این هنرمند برجسته مردمداری و همراهی با مخاطبان بود و علاقه مندان بسیار زیادی از سراسر کشور و حتی خارج از کشور شیفته هنر این هنرمند متعهد بوده و با آثارش خاطره ها دارند.
فاتحی با اشاره به آثار به جای مانده از استاد آهی گفت: از این هنرمند برجسته آثار و نوشتارهای بسیاری برجای مانده که شاید مهمترین آن تصحیح نسخه انتقادی بر دیوان خواجه اهل راز است که پس از سی سال تلاش و ممارست آن را به زیور طبع آراست و آن را در برنامه های مختلف رادیویی نقل می کرد. برنامه تماشاگهراز که حاصل 500 ساعت شرح نسخه بدلهای دیوان حافظ به شمار می رود از جمله ماندگار ترین آثار این هنرمند متعهد به شمار می رود.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از برجستگی های حسین آهی صدای دلنشین و شیرینی بود که با هر متنی سازگاری داشت و علاقه مندان به آثار هنری به ویژه اشعار و متون ادبی با روایت های او لذت می بردند و طنین صدایش برای مردم ایران عزیز تا ابد ماندگار خواهد بود.
اشعار زیبای این شاعر برجسته کشور به ویژه اشعار آیینی او که در شبکه ها ی مختلف رادیویی به ویژه رادیو پیام پخش می شد از یادگارهای ادب و هنر این سرزمین به شمار می رود که نسل های زیادی می توانند از آن بهره گرفته و الگوی خود قرار دهند.
درگذشت این ادیب فرزانه و هنرمند متعهد و صاحب دل برای جامع هنری ایران اسلامی و به ویژه رسانه ملی دردناک و جبران ناپذیر است، علو درجات و همنشینی با اهل بیت علیهماسلام را از ازخداوند سبحان برایش آرزومندیم.
پیکر مرحوم استاد حسین آهی پنج شنبه 10 مرداد ساعت 10 صبح از مقابل مسجد بلال سازمان صدا و سیما تشییع شد و مراسم ترحیم امروز 12 مرداد ساعت 14 تا 15:30 با حضور خانواده مرحوم آهی، مردم، مدیران، همکاران و پیشکسوتان رادیو در مسجد بلال سازمان صدا و سیما به نشانی خیابان ولیعصر،خیابان بلال حبشی برگزار خواهد شد.
سخنرانی پیشکسوتان از جمله استاد دکتر اسماعیل آذر، استاد بهروز رضوی.....حافظ فرزند مرحوم حسین آهی ،پخش کلیپ یادبود مرحوم استاد آهی( از تولیدات روابط عمومی معاونت صدا)، مداحی آقای ابوالفضل همایی،سخنرانی حاج آقا بنی هاشمی از بخش های مراسم ترحیم است.
این برنامه با اجرای کمال هاشم زاده اجرا می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت