به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خودروهای زرهی معمولا به خودروهای سدان لوکس یا SUVهایی با قابلیتهای ویژهای گفته میشود که به عنوان اتومبیلهای مخصوص مقامات سیاسی و شخصیتهای مهم استفاده میگردد. حال آئودی موفق شده است سریعترین خودرو زرهی جهان را با توانایی رسیدن به صورت ۳۲۵ کیلومتر بر ساعت تولید کند.
خودرو Audi RS7 Sportback با حداکثر سرعت ۳۲۵ کیلومتر بر ساعت توسط شرکت APR تیونینگ شده است. این خودرو دارای موتور V۸ با ظرفیت ۴.۰ لیتر، قدرت ۷۶۰ اسببخار و گشتاور ۱۰۸۵ نیوتن متر است. این چنین ویژگیهایی برای موتور سبب شده است خودرو Audi RS7 Sportback تنها در زمان ۲.۹ ثانیه از شروع حرکت به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و عنوان سریعترین خودرو زرهی جهان را نصیب خود کند.
بدنه این خودرو از پلی کربنات ساخته شده که ۱۰ برابر قویتر از فلز بالستیک و ۶۰ درصد سبکتر از آن است. مهندسان آئودی برای هرچه ایمنتر و پیشرفتهتر کردن این خودرو از شیشه ترکیبی فلز پلی کربنات و بالستیک برای پنجرهها استفادده کردهاند. شیشهها و بدنه این خود تا حد مناسبی در برابر تیراندازی با اسلحههای مختلف از جمله اسلحه مگنوم ۴۴ میلیمتری مقاوم است.
دربهای دارای شوک الکتریکی، اسپری فلفل، سیستم انتشار دود و چند مورد دیگر خودرو Audi RS7 Sportback به اسلحهای آماده شلیک تبدیل کرده است.
این خودرو همچنین دارای سیستم شناسایی مین و انفجار از فاصلهای ایمن، سیستم دید ۳۶۰ درجه از اطراف خودرو و کپسولهای اکسیزن در کابین برای مواقع انتشار گازهای سمی است.
با امکانات امنیتی و حفاظتی که در این خودرو تعبیه شده است، صاحب Audi RS7 Sportback میتواند با خیالی آسوده و در ایمنی کامل به سفر بپردازد. حتی در صورت عدم توجه راننده و سرنشینان به محیط اطراف هیچکس نمیتواند بدون اجازه وارد خودرو شود، زیرا آئودی از سیستمهای بیومتریک برای شناسایی افراد مجاز به استفاده از خودرو بهره میبرد.
آئودی قیمت این خودرو زرهی بسیار سریع را ۲۰۵۰۰۰ دلار آمریکا اعلام کرده است. باتوجه به امکاتات مورد درخواست مشتری ممکن است قیمت این خودرو بیشتر از این نیز شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت