
در مقابل قلعه شما یک زمین قرار دارد که با گرفتن هر کدام از خانهها، یک نیرو از ارتش شما در آن مستقر میشود. نحوه به دست آوردن خانهها با قوانین نقطه خط است. بعد از اینکه تمام خانهها توسط دو ارتش پر شد، مبارزه واقعی شروع میشود. هر کدام از نیروهای شما باید دشمن مقابل خود را در یک مبارزه تن به تن شکست دهد و در صورتی که از این مبارزه جان سالم به در برد، به سمت قلعه حریف حرکت کرده و قلعه حریف را خراب میکند. برنده بازی کسی است که درصد بیشتری از قلعه حریف را تخریب یا اینکه زودتر از حریف، قلعه دشمن را به صورت کامل خراب کند. شما میتوانید از بین پنج ارتش وایکینگها، نینجاها، شوالیهها، وحشیها یا ارتش جاویدان پارسی، یکی را انتخاب کرده و بر قلعه خود فرمانروایی کنید. همچنین با خرج کردن سکه میتوانید قلعه خود را تقویت کنید و مقاومت آن را بالا ببرید. جالب است بدانید این بازی خوشساخت با طراحی منحصر به فردش، ساخت تیم ایرانی تایتانز است و بهصورت بینالمللی عرضه شده است.
کوکپد
شبکه آشپزی و دستور غذا
در دنیا صدها شبکه اجتماعی مختلف وجود دارد که هر کدام روی یک موضوع تمرکز و کاربران را جذب کردهاند، اما قطعا یکی از خوشمزهترین شبکههای اجتماعی فارسی زبان، نرمافزار همراه کوکپد است. این شبکه اجتماعی، یک رسانه برای آشپزها و علاقهمندان به آشپزی است. به طوری که میتوانید در آن تا 16 هزار دستور پخت مختلف را که توسط کاربران دیگر به اشتراک گذاشته شده است، مشاهده کنید و آستینهایتان را برای پختن یک غذای فوقالعاده بالا بزنید. شما هم میتوانید یکی از کاربرانی باشید که هنر آشپزی خود را با دیگر کاربران به اشتراک میگذارند. همچنین در کوکپد امکان ثبت نظر نیز وجود دارد و اگر هنگام درست کردن غذا سوالی برایتان پیشآمد میتوانید با ثبت نظر سوال را از کاربری که این دستپخت را به اشتراک گذاشته، بپرسید. دستهبندیهای موجود در این برنامه به شما کمک میکند راحتتر غذای مورد نظرتان را پیدا کنید.
Selfissimo
هوش مصنوعی در خدمت عکاسی
در این سالها خیلی از شرکتهای فناوری، تمرکز خود را بر پیشرفت هوش مصنوعی و کاربردی کردن آن گذاشتهاند، تا جایی که بسیاری از نرمافزارها برای بهبود عملکرد خود از هوش مصنوعی بهره میبرند. یکی از این برنامهها که هوش مصنوعی را در عکاسی به کار برده
Selfissimo است. این نرمافزار که توسط گوگل توسعه داده شده است، به صورت خودکار از شما سلفی میگیرد. شبیه همان چیزی که در کیوسکهای عکاسی اتفاق میافتد، شما باید جلوی دوربین بنشینید و شروع به ژست گرفتن کنید. نرمافزار بهصورت خودکار بهترین ژستهای شما را انتخاب میکند و در لحظه دکمه شاتر را فشار میدهد. نتیجه کار واقعا جالب است تا جایی که شاید اگر خودتان یا یکی از دوستانتان قرار بود کار ثبت عکسها را انجام دهد تا این حد نمیتوانست با دقت عمل کند. جالب اینکه اگر بدون حرکت یا ژست خاصی مقابل دوربین قرار بگیرید، Selfissimo تشخیص میدهد و هیچ عکسی از شما نخواهد گرفت.
Flip Dunk
بسکتبال هیجانی
برویم سراغ یک بازی هیجانانگیز دیگر؛ بازیای که شما را به متفاوتترین بسکتبالی که تا به حال انجام دادهاید، دعوت میکند.
در این بازی با حرکت دانک، توپ را درون سبد قرار میدهید، اما برای این کار باید به سبک بازیهای معمایی، یک مساله را حل کنید. یعنی علاوه بر مهارت پرتاب توپ داخل سبد باید بهترین راه را هم انتخاب کنید. اگر با حرکت فیلیپ دانک در بسکتبال آشنا نیستید باید بدانید در این روش شما با یک پشتک توپ را به حلقه میرسانید. هرچه تعداد پشتکها بیشتر باشد، شما امتیاز بالاتری دریافت میکنید. اگر هم زمانبندیتان درست نباشد، زمین میخورید و باید دوباره این مرحله را رد کنید. بازی بهصورت مرحلهای بوده و هرچه جلوتر میروید، این چالش جذابتر و سختتر میشود. یک بار هم که شده این بازی را حتما امتحان کنید.
WaterMinder
آب بخورید، سالم بمانید
روزانه چند لیوان آب میخورید؟ تا به حال به این فکر کردهاید که میزان آبی که به بدنتان میرسانید کافی است یا خیر؟ جالب است بدانید ۸۰ درصد سردردهایی که انسان با آن سروکار دارد و روزانه دچار آن میشود، بهخاطر کمبود آب بدن است. همچنین یکی از راههای اصلی سمزدایی از بدن، خوردن آب به اندازه است. نرمافزار WaterMinder یا یادآور آب میتواند بهصورت هوشمند میزان آب مصرفی شما را مدیریت کند. بهطوری که به میزان قد، وزن و همچنین فعالیت روزانه شما، میزان آبی را که احتیاج دارید اندازهگیری میکند و در طول روز به شما اطلاع دهد که آب بنوشید. همچنین اگر از ساعت هوشمند اپل یا دستبندها و ساعتهای اندرویدی استفاده میکنید، WaterMinder میتواند با آنها ارتباط برقرار کند و پایش دقیقتری از شرایط بدن شما داشته باشد. اگر به سلامت خود اهمیت میدهید، حتما این نرمافزار را روی گوشی هوشمند خود داشته باشید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: